Ταξινομήσεις: Ιδού το πρώτο ηλεκτρικό SUV στην Ε.Ε. τον Απρίλιο

Η ευρωπαϊκή αγορά προσπαθεί να βρει τον βηματισμό της παρουσιάζοντας αύξηση στις ταξινομήσεις τον περασμένο Απρίλιο με ένα SUV να κατακτά την κορυφή στα ηλεκτρικά.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ευρώπη έρευνα τιμών

Σημαντική άνοδο στις ταξινομήσεις κατέγραψαν οι 26 σημαντικότερες ευρωπαϊκές αγορές τον περασμένο Απρίλιο έναντι του ίδιου μήνα του 2020, όταν και είχαμε σημαντικούς περιορισμούς στις μετακινήσεις σε όλη σχεδόν την Ευρώπη, ελέω Covid-19.

Ειδικότερα οι ευρωπαϊκές αγορές κατέγραψαν αύξηση της τάξης του 261% έναντι του πολύ “δύσκολου” περσινού Απριλίου με τις ταξινομήσεις να φτάνουν στις 1.029.008 μονάδες. Ένα νούμερο χαμηλότερό όμως κατά 25% σε σχέση με τον “φυσιολογικό Απρίλιο του 2019, όταν και δεν υπήρχε η πανδημία.

Διαβάστε επίσης – Ελλάδα: Το αυτοκίνητο που ξεπέρασε την Toyota Corolla σε ταξινομήσεις!

Συνολικά στο πρώτο τετράμηνο του έτους οι ταξινομήσεις νέων αυτοκινήτων παρουσιάζονται αυξημένες κατά 23% έναντι του ίδιο διαστήματος του 2020.

Αν και τα συνολικά νούμερα παρουσιάζονται χαμηλότερα και οι αναλυτές τις αγορές κάνουν λόγο για επανάκαμψη που θα έρθει τελικά με βραδύτερους ρυθμούς, η κατηγορία των αμιγώς ηλεκτρικών και plug-in αυτοκινήτων συνεχίζει να “καλπάζει” σε ταξινομήσεις σε σχέση με τα συμβατικά μοντέλα.

VW ID.4 ηλεκτρικά ταξινομήσεις

Τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα κατέγραψαν αύξηση στις ταξινομήσεις τους που έφτασε στο 338%, ενώ τα plug-in ηλεκτρικά κινήθηκαν ακόμη πιο εντυπωσιακά με την αύξηση να ανέρχεται στο 507%. Οι ταξινομήσεις έφτασαν αντίστοιχα τις 71.500 και 81.000 μονάδες αντίστοιχα, με το μερίδιο αγοράς επί του συνόλου να αυξάνεται από το περσινό 11% στο 15%.

Διαβάστε επίσης: VW Tiguan Allspace: Σημαντική αναβάθμιση για το 7θέσιο SUV

Στα αμιγώς ηλεκτρικά, το μοντέλο που ξεχώρισε έναντι των υπολοίπων τον Απρίλιο, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στις ταξινομήσεις, ήταν το VW ID.4. Έτσι έγινε το πρώτο SUV που κατακτά την κορυφή της ηλεκτρικής κατηγορίας με 7.335 ταξινομήσεις. Στη δεύτερη θέση με 5.735 μονάδες ακολούθησε το ID.3, κάτι που χάρισε στη γερμανική εταιρία το 27% επί του μεριδίου των ηλεκτρικών. Τρίτο ήταν το Renault Zoe με αύξηση στις ταξινομήσεις της τάξης του 91% και 4.015 μονάδες.

Εντυπωσιακά κινήθηκαν τόσο το Peugeot 208 όσο και το ηλεκτρικό Hyundai Kona με αύξηση ταξινομήσεων στο 545% και 296% για 3.533 και 3.383 μονάδες αντίστοιχα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr