Ελλάδα-Ταξινομήσεις: Μεγάλη πτώση για τα diesel, αύξηση υβριδικών στη χώρα μας

Οι ταξινομήσεις στην Ελλάδα για τον μήνα Αύγουστο δείχνουν μεγάλη πτώση στα νέα αυτοκίνητα με κινητήρες πετρελαίου. "Καλπάζουν" τα υβριδικά!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ταξινομήσεις Αύγουστος 2021

Στη δημοσίευση του πίνακα με τις ταξινομήσεις για τον μήνα Αύγουστο προχώρησε ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ) και, όπως θα δείτε, παρατηρείται μεγάλη πτώση στα νέα αυτοκίνητα που τροφοδοτούνται με κινητήρες πετρελαίου. Αντίθετα, είναι εμφανής η αύξηση ταξινομήσεων για τα υβριδικά μοντέλα!

ΤOP 10: Ταξινομήσεις στην Ευρώπη με μεγάλη έκπληξη στην κορυφή

Πιο συγκεκριμένα, τον μήνα Αύγουστο, στην πρώτη θέση βρέθηκαν τα αυτοκίνητα με κινητήρα βενζίνης, αγγίζοντας μερίδιο της τάξης του 46,5% (-10,3% συγκριτικά με τον περσινό Αύγουστο). Στη δεύτερη θέση βρέθηκαν τα υβριδικά με μερίδιο 26,1% καταγράφοντας την μεγαλύτερη αύξηση συγκριτικά με τις υπόλοιπες κατηγορίες (+14,7 συγκριτικά με πέρυσι).

Στην τρίτη θέση, με μερίδιο πωλήσεων 16,4%, βρέθηκαν τα αυτοκίνητα που τροφοδοτούνται με κινητήρα πετρελαίου. Πρόκειται για την κατηγορία που κατέγραψε την μεγαλύτερη πτώση ταξινομήσεων, μιας και καταγράφηκε μείωση κατά -10,9% συγκριτικά με τον Αύγουστο του περασμένου έτους. Από εκεί και πέρα, ακολούθησαν τα επαναφορτιζόμενα υβριδικά και αμιγώς ηλεκτρικά (BEV-PHEV), τα οποία κατέγραψαν επίσης αύξηση ταξινομήσεων της τάξης του 4,1% φτάνοντας το μερίδιο στο 6,3%.

Οι ταξινομήσεις για τον μήνα Αύγουστο ολοκληρώθηκαν με κινητήρες φυσικού αερίου που έφτασαν στο 2,7% και υγραερίου που διαμορφώθηκαν στο 2,0%.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.