Ταξινομήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ελλάδα: Ο Ιούλιος είχε παλμό!

Οι ταξινομήσεις νέων αυτοκινήτων στην χώρα μας για τον μήνα Ιούλιο ολοκληρώθηκαν με θετικό πρόσημο. Ας δούμε ποιες είναι οι δημοφιλέστερες κατηγορίες σε αμαξώματα και καύσιμα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ταξινομήσεις

Η χρονιά κυλάει δύσκολα για την αγορά νέων αυτοκινήτων στην χώρα μας, καθώς οι δυσκολίες είναι πολλές. Ωστόσο ο Ιούλιος ήταν λίγο πιο… δυναμικός, τουλάχιστον σε σχέση με πέρυσι, καθώς οι ταξινομήσεις νέων αυτοκινήτων έκλεισαν με άνοδο.

Συγκεκριμένα, φέτος τον Ιούλιο ταξινομήθηκαν στην Ελλάδα 10.881 νέα αυτοκίνητα, την στιγμή που πέρυσι είχαν ταξινομηθεί 10.586 νέα αυτοκίνητα, κάτι που σημαίνει και άνοδο της τάξεως του 2,8%.

Αυτό ωστόσο δεν ήταν αρκετό για να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα της τρέχουσας χρονιάς, η οποία παρουσιάζει μειωμένες ταξινομήσεις σε σχέση με πέρυσι. Συγκεκριμένα, από την αρχή του έτους έως και το τέλους Ιουλίου, στην χώρα μας ταξινομήθηκαν 65.679 νέα αυτοκίνητα, την στιγμή που το ίδιο διάστημα πέρυσι, είχαν ταξινομηθεί 68.948 νέα αυτοκίνητα. Όπερ σημαίνει πτώση της τάξεως του 4,7%.

Και για τον Ιούλιο, η δημοφιλέστερη κατηγορία ήταν αυτή των SUV, που αποτέλεσαν το 53,2% των ταξινομήσεων. Στις επιμέρους κατηγορίες αμαξωμάτων, αυτή των μικρών είναι πρώτη με 25,7% και ακολουθεί αυτή των μικρών SUV με 25%. Στη τρίτη θέση έρχονται τα C-SUV με 21,6%.

Τέλος, στα καύσιμα τον Ιούλιο επικράτησε και πάλι η βενζίνη με μερίδιο 47,9%, ακολουθούμενη από τα υβριδικά με 24,2%, τα diesel με 18,4% (+2,8%) και τα BEV-PHEV με 5,3%.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr