Ταξινομήσεις: Υβριδική “αντεπίθεση” στην Ελλάδα

Είναι οικονομικά, χωρίς να μπαίνουν στην πρίζα! Γνωρίστε την επιλογή "καυσίμου" που κέρδισε την μεγαλύτερη αύξηση στις ταξινομήσεις από την αρχή του έτους...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ταξινομήσεις

Στη δημοσίευση των ταξινομήσεων από την αρχή του έτους μέχρι τον Σεπτέμβριο προχώρησε ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων και το στοιχείο που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι η αύξηση του ποσοστού των υβριδικών στην ελληνική αγορά.

Εξηλεκτρισμένα αυτοκίνητα: Οι κατηγορίες τους και σε τι διαφέρουν μεταξύ τους

Συγκριτικά με το ίδιο διάστημα του 2021, υπήρξε μία διεύρυνση του μεριδίου αγοράς κατά 5,1%. Πιο συγκεκριμένα, τα υβριδικά αυτοκίνητα (εξαιρούνται τα επαναφορτιζόμενα Plug-In Hybrid), άγγιξαν σε μερίδιο αγοράς το 27,5%, όταν στο ίδιο διάστημα εννέα μηνών του 2021 το ποσοστό βρισκόταν στο 22,4%. Πρόκειται για την μεγαλύτερη αύξηση ποσοστού συγκριτικά με τα υπόλοιπα “καύσιμα”. Η επιλογή της βενζίνης για παράδειγμα μειώθηκε κατά 5%, το πετρέλαιο επίσης μειώθηκε κατά 1,8% και τα επαναφορτιζόμενα (Plug-In υβριδικά και ηλεκτρικά) αυξήθηκαν κατά 1,3%.

Πάμε και στις κατηγορίες αμαξώματος, εκεί όπου τα SUV συνεχίζουν να “πρωταγωνιστούν” με το μερίδιο τους να αγγίζει σε ποσοστό το 54,6%, δηλαδή περισσότερα από τα μισά αυτοκίνητα είναι SUV. Η πρωτιά ανήκει στα B-SUV, τα οποία στους πρώτους 9 μήνες συγκέντρωσαν μερίδιο 25,4%, ενώ στην δεύτερη κατηγορία ανήκουν τα supermini με 25,1%. Η πρώτη τριάδα ολοκληρώνεται με τα C-SUV μοντέλα που καταλαμβάνουν ένα μερίδιο της τάξης του 22,4% των συνολικών ταξινομήσεων.

Κλείνουμε με την γενική εικόνα, η οποία λόγω της μεγάλης αύξησης του Σεπτεμβρίου (+30,2%) ωθεί την αγορά στο θετικό πρόσημο συγκριτικά με το πρώτο 9μηνο του 2021. Πιο συγκεκριμένα, από την αρχή του έτους μετράμε 82.938 ταξινομήσεις νέων αυτοκινήτων, όταν το ίδιο διάστημα του 2021 είχαμε 81.756 (αύξηση κατά 1,4%).

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.