Οδηγώντας τις πλατφόρμες του μέλλοντος (+video)

Συμπαγείς πλατφόρμες που θα ενσωματώνουν όλα τα βασικά συστήματα κίνησης ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Το μέλλον είναι εδώ...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει τα “test drive” να γίνονται σε αυτοκίνητα. Πλέον, θα πρέπει να εξοικειωθούμε και με τις δοκιμές σε πλατφόρμες. Η εταιρείας “REE Auto” μας παρουσιάζει τις νέες της πλατφόρμες για αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα και δε γίνεται να μην εντυπωσιαστούμε από το σχετικό video.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό ταξί της Ελλάδας 

Η εν λόγω εταιρεία κατασκευάζει πλατφόρμες για ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Πάνω σε αυτές ο κάθε κατασκευαστής θα μπορεί να “χτίσει” το δικό του αυτοκίνητο, αφού θα επιλέξει την κατάλληλη. Τα καινοτόμα στοιχεία τους είναι το επίπεδο σχήμα και η ενσωμάτωση των βασικότερων μερών ενός αυτοκινήτου.

Όπως θα δούμε, η κάθε αρχιτεκτονική της REE Auto είναι εντελώς επίπεδη λύνοντας τα χωροταξικά προβλήματα που υπήρχαν. Παράλληλα, εκτός των μπαταριών υψηλής απόδοσης, φέρει τον ηλεκτροκινητήρα ή τους ηλεκτροκινητήρες, το σύστημα μετάδοσης και την ανάρτηση. Ακόμα και το σύστημα διεύθυνσης ενσωματώνεται πάνω σε αυτές τις καινοτόμες πλατφόρμες του μέλλοντος.

Διαβάστε επίσης: Ποιο Tesla; Ιδού το ηλεκτρικό Lucid Air με αυτονομία… diesel

Αυτή τη φορά θα γνωρίσουμε τις τρεις κατηγορίες. Η μικρότερη ονομάζεται P1 και προσφέρεται για αυτοκίνητα με μεικτό βάρος έως 1,3 τόνους. Η ενδιάμεση ονομάζεται P2 και είναι ικανή να κινήσει αυτοκίνητα βάρους έως 2,5 τόνους, ενώ η P4 διατίθεται κυρίως για επαγγελματική χρήση μιας και είναι σε θέση να ικανοποιεί ακόμα και τις ανάγκες ενός αμιγώς ηλεκτρικού οχήματος που θα ζυγίζει έως 4,5 τόνους.

«Οι πλατφόρμες μας αποτελούν τον τέλειο “κενό καμβά” για τους πελάτες μας. Πάνω σε αυτόν θα μπορούν να κατασκευάσουν ηλεκτρικά οχήματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες τους», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Daniel Barel, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της REE. Πριν δείτε το video, αξίζει να τονίσουμε ότι ήδη έχει υπάρξει ενδιαφέρον από την παγκόσμια αγορά και σε πρώτη φάση θα ξεκινήσει παραγωγή περίπου 250.000 μονάδων.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.