Τι συμβαίνει όταν ένας κινητήρας Lada στροφάρει στις 10.000 σ.α.λ.; (+video)

Μπορεί ένας κινητήρας Lada να περιστραφεί με ρυθμούς μοτοσυκλέτας superbike αγγίζοντας τις 10.000 σ.α.λ.; Δείτε στο video τι θα συμβεί...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Ο Ρώσος δημιουργός του καναλιού «Garage 54» μας έχει συνηθίσει κατά καιρούς σε τρελές μετατροπές και πειράματα μηχανολογικού ενδιαφέροντος. Για παράδειγμα, στο παρελθόν είχαμε δει τι συνέβη όταν ένας κινητήρας βενζίνης τροφοδοτείται με πετρέλαιο. Αυτή τη φορά θα δούμε ποιο είναι το αποτέλεσμα όταν ένας κινητήρας Lada στροφάρει μέχρι τις 10.000 σ.α.λ.

Διαβάστε επίσης: Επετειακή έκδοση του Lada Niva από τους… Γερμανούς

Το πείραμα έχει ως εξής, ο μηχανικός αφαιρεί την κεφαλή από έναν τετρακύλινδρο κινητήρα και με εξωτερικό μηχάνημα περιστρέφει τον στροφαλοφόρο άξονα με ταχύτητα που αγγίζει τις 10.000 σ.α.λ. Η κίνηση των πιστονιών είναι εντυπωσιακή, μέχρι τη στιγμή που έρχεται η ολική καταστροφή. Άλλωστε, δεν είναι συνηθισμένο γεγονός για έναν κινητήρα Lada να περιστρέφεται με ταχύτητες που παραπέμπουν σε κινητήρες μοτοσυκλετών τύπου superbike.

Ακολουθεί το σχετικό video από το ρωσικό κανάλι και, αν θέλετε να δείτε μόνο το επίμαχο σημείο, δεν έχετε παρά να μεταφερθείτε στο χρονικό σημείο 15:55.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.