Κάμερα μας δείχνει τι συμβαίνει στο εσωτερικό ενός ελαστικού (+video)

Η καταπόνηση του αυτοκινήτου στις λακκούβες είναι μεγάλη και σε αυτό το video θα δούμε λήψεις από το εσωτερικό του ελαστικού...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Από το κανάλι «Warped Perception» έχουμε δει κατά καιρούς πολύ ενδιαφέροντα videos. Ένα εξ’ αυτών ήταν η καταπόνηση του αυτοκινήτου όταν πέφτουμε σε λακκούβες. Αυτή τη φορά ο δημιουργός επανέρχεται και μας παρουσιάζει το εσωτερικό του ελαστικού όταν έρχεται σε επαφή με ανωμαλίες του οδοστρώματος.

Διαβάστε επίσης: Έρχονται τα ελαστικά που δεν κλατάρουν (+video) 

Αρχικά τοποθέτησε μία action camera στο εσωτερικό του ελαστικού. Στηρίχθηκε πάνω στη ζάντα, ενώ για να υπάρχει η απαραίτητη ορατότητα χρησιμοποιήθηκε και ένας φακός led.


Στη συνέχεια άρχισε να οδηγάει την Mercedes E-Class σε δρόμο με αρκετές ανωμαλίες και οι λήψεις ήταν πολύ εντυπωσιακές. Το καοτσούκ στο εσωτερικό του ελαστικού κυριολεκτικά χόρευε στο ρυθμό του οδοστρώματος και έχουμε την καλύτερη ευκαιρία να δούμε τις ελαστικές παραμορφώσεις.

Διαβάστε επίσης: Γνωρίζετε τι είναι αυτοί οι δείκτες στα ελαστικά του αυτοκινήτου σας;

Το video ολοκληρώνεται με μία προσπάθεια πλαγιολίσθησης και η λήψη της GoPro ήταν αρκετή για να νιώσει ο καθένας τις καταπονήσεις που δέχεται το λάστιχο σε τέτοιες συνθήκες οδήγησης. Για το τέλος έμεινε ένα πλάνο από το ξεφούσκωμα, το οποίο επίσης έχει ένα ενδιαφέρον.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.