Το αυτοκίνητο παραγωγής με τις μεγαλύτερες carbon ζάντες στον κόσμο

Πέντε ολόκληρα χρόνια χρειάστηκαν για να εξελιχθούν αυτές οι ζάντες 22 ιντσών και εξοικονομούν έξι κιλά ανά τροχό. Δείτε σε ποιο μοντέλο τις συναντάμε!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Bentley carbon ζάντες

Οι διαστάσεις των ζαντών αλουμινίου τα τελευταία χρόνια έχουν αρχίσει να αυξάνονται σημαντικά, ξεπερνώντας σε πολλές περιπτώσεις τις 20 ίντσες, όπως για παράδειγμα το Audi RS Q8 για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Αυτή τη φορά, θα γνωρίσουμε τις μεγαλύτερες carbon ζάντες του κόσμου, οι οποίες τοποθετούνται στην Bentley Bentayga.

Διαβάστε επίσης: Ανανέωση για τη χλιδάτη Bentley Bentayga των 550 ίππων 

Χρειάστηκαν πέντε ολόκληρα χρόνια για να αναπτυχθούν σε συνεργασία με την Bucci Composites, μία εταιρεία που ειδικεύεται στη δημιουργία εξαρτημάτων από ανθρακονήματα. Το αποτέλεσμα είναι να έχουμε τους πρώτους carbon τροχούς που περνούν με επιτυχία τις αυστηρές δοκιμές πιστοποίησης TÜV. Τα πλεονεκτήματα των συγκεκριμένων ζαντών είναι αρκετά, με το σημαντικότερο ασφαλώς να είναι το βάρος. Η Bentley αναφέρει ότι ο κάθε τροχός εξοικονομεί βάρος έξι κιλών συγκριτικά με το αλουμίνιο, μειώνοντας συνολικά την μη αναρτώμενη μάζα του οχήματος κατά 24 κιλά. Ταυτόχρονα, υπάρχει σημαντική αύξηση της ακαμψίας, αλλά και της αντοχής σε καταπονήσεις.


Η διαδικασία κατασκευής των συγκεκριμένων ζαντών ξεκινά από την κοπή των υφασμάτων. Στη συνέχεια θερμαίνονται και τυλίγονται σε ειδικά καλούπια ώστε να πάρουν το 3D σχήμα, ενώ ακολουθεί η φάση της σκλήρυνσης σε υπερβολικά υψηλές θερμοκρασίες. Τέλος, γίνεται μία κατεργασία ώστε οι επιφάνειες να αποκτήσουν το τέλειο φινίρισμα.

Ο τελικός έλεγχος έγινε στην πίστα του Nurburgring και μέχρι το τέλος του έτους θα είναι διαθέσιμες μέσω παραγγελίας από το τμήμα Bentley Mulliner. Η τιμή τους εννοείται ότι για την ώρα παραμένει άγνωστη. Πέρα από τις carbon ζάντες, η συνεργασία θα συνεχιστεί στο μέλλον και για την παραγωγή άλλων εξαρτημάτων, όπως για παράδειγμα ο διαχύτης.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.