Το αυτοκίνητο που θα έχει οθόνη με ρυθμιζόμενη κλίση (+video)

Φέρνει τη λύση στο πρόβλημα με τις έντονες αντανακλάσεις των ακτίνων του ήλιου. Ποιο μοντέλο φέρει οθόνη αφής που αλλάζει κλίση;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mercedes-AMG SL

Η αντίστροφη μέτρηση για την επίσημη αποκάλυψη της νέας Mercedes-AMG SL έχει ήδη ξεκινήσει και η γερμανική εταιρεία επέλεξε να μας δώσει μία πρώτη γεύση προβάλλοντας το εσωτερικό του μοντέλου. Δύο είναι τα αξιοσημείωτα στοιχεία σχετικά με την καμπίνα και έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Mercedes SL (R 107): Το εμβληματικό roadster πενηντάρισε!

new500_300x250

Το ένα είναι η κεντρική οθόνη αφής για την ενημέρωση και ψυχαγωγία των επιβατών. Το μέγεθός της αγγίζει τις 11,9 ίντσες και ασφαλώς θα εξοπλίζεται με το MBUX infotainment system που έχουμε δει και σε άλλα μοντέλα της γκάμας. Αυτό που κάνει, βέβαια, την οθόνη να ξεχωρίζει είναι η δυνατότητα που παρέχει στον οδηγό να ρυθμίζει την κλίση της. Αυτό συμβαίνει προκειμένου να αποφεύγονται οι αντανακλάσεις του ήλιου, μην ξεχνάμε άλλωστε ότι πρόκειται για ένα roadster μοντέλο.

Το δεύτερο στοιχείο που αποκαλύπτεται από τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες είναι ότι η διάταξη των καθισμάτων θα είναι 2+2, δηλαδή θα υπάρχει και δεύτερη σειρά καθισμάτων, τα οποία βέβαια θα προορίζονται κυρίως για παιδιά. Κάτι τέτοιο συμβαίνει για πρώτη φορά από 1989 και μετά. Όταν δεν χρησιμοποιούνται, θα υπάρχει δυνατότητα κάλυψής τους με ανεμοθώρακα ώστε να μειώνονται οι αεροδυναμικοί θόρυβοι.

Κατά τα άλλα, η σχεδίαση του εσωτερικού παραπέμπει σε μοντέλο της γερμανικής εταιρείας. Τη θέση του πίνακα οργάνων κατέχει μία οθόνη αφής μεγέθους 12,3 ιντσών, ενώ οι αεραγωγοί είναι φωτιζόμενοι και σχεδιαστικά παραπέμπουν σε στροβιλοσυμπιεστή.

Η νέα SL θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Mercedes στη Βρέμη, εκεί που είναι το “σπίτι” του απερχόμενου μοντέλου. Πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για τη νέα Μercedes-AMG SL.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.