Το αυτοκίνητο στο οποίο μπορούσες να βάλεις την φωτογραφία σου στο ταμπλό

Και όμως, υπήρχε πριν από λίγο καιρό ένα αυτοκίνητο στο ταμπλό του οποίου μπορούσες να έχεις εκτυπωμένη την δική σου φωτογραφία.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Οι εταιρείες στην προσπάθειά τους να προσφέρουν όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης για τα αυτοκίνητά τους, πολλές φορές έχουν ιδέες ιδιαίτερες, ρηξικέλευθες ή καινοτόμες. Όπως τις χαρακτηρίσει κανείς.

Μία από αυτές ήταν και η ιδέα να μπορεί ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου να τοποθετήσει την φωτογραφία που επιθυμεί στο ταμπλό και να το φέρει έτσι στο δικό του γούστο και να το κάνει μοναδικό.

Αυτή ακριβώς την δυνατότητα την έδινε στον υποψήφιο αγοραστή ή και στον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου το Skoda Fabia προηγούμενης γενιάς. Συγκεκριμένα, μπορούσες πριν παραγγείλεις το αυτοκίνητο να στείλει την φωτογραφία που θες στο εργοστάσιο και έτσι να την βρεις εκτυπωμένη στο ταμπλό του αυτοκινήτου σου.

Μπορούσες όμως και σε δεύτερο χρόνο και ενώ είχες πλέον το αυτοκίνητο στην κατοχή σου να μπεις στην σχετική εφαρμογή της Skoda και να επιλέξεις μία από τις έτοιμες εικόνες ή να κάνεις upload την δική σου εικόνα. Στην συνέχεια η Skoda σου έστελνε την φωτογραφία προς εκτύπωση με το συνολικό κόστος να είναι κοντά στα 30 ευρώ.

Και όλα αυτά πίσω στο 2014 που η εξατομίκευση δεν ήταν ευρέως διαδεδομένη…

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]