Το ασταμάτητο πυροσβεστικό που περνά από νερό ύψους 1,2 μέτρων (+video)

Με κινητήρα Mercedes χωρητικότητας έως 7,7 λίτρα και ροπή που φτάνει τα 1.380 Nm ροπής. Το νέο θωρηκτό της Unimog είναι η λύση στις φυσικές καταστροφές...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Unimog πυροσβεστικό όχμηα και ασθενοφόρο 2023

Από τη μία ξηρασία και ανεξέλεγκτες δασικές πυρκαγιές, από την άλλη πρωτόγνωρες καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες. Η αλλαγή στο κλίμα γίνεται ολοένα και πιο αισθητή σε ολόκληρο τον κόσμο και η πρόκληση που αντιμετωπίζουν τα σωστικά συνεργεία και τα πυροσβεστικά τμήματα, που καλούνται να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, είναι μεγαλύτερη από ποτέ.

Διαβάστε επίσης: Mercedes E-Class All Terrain: Ένα station wagon παντός εδάφους! (+video)

Οι ακραίες συνθήκες απαιτούν για την αντιμετώπισή τους ανάλογα ακραία οχήματα και το θρυλικό Unimog αποτελεί στις τελευταίες εκδόσεις του ένα πολύτιμο εργαλείο παντός εδάφους που θα μπορούσαν να έχουν στη διάθεσή τους τα σώματα ασφαλείας και όχι μόνο.


Στην φετινή έκθεση “FIREmobil”, που ανοίγει τις πύλες τις στις 14 Σεπτεμβρίου και πραγματοποιείται στην πόλη Welzow της Γερμανίας, η παρουσία του Unimog θα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή. Η Mercedes θα παρουσιάσει το μοντέλο της σε διαφορετικές πυροσβεστικές εκδόσεις αλλά και σε μία έκδοση ασθενοφόρου με ακραίες δυνατότητες διάσωσης.

Διαβάστε επίσης: Η Mercedes CLA Concept είναι… αλλού! (+video)

Ως βάση για τα πυροσβεστικά Unimog έχει χρησιμοποιηθεί το μοντέλο U 5023, με μονή ή διπλή καμπίνα, αλλά και το ελαφρύτερο U 530. Τα δύο σκληροτράχηλα μοντέλα της Mercedes φέρουν diesel κινητήρες με χωρητικότητα έως και 7,7 λίτρα και απόδοση που φτάνει έως τους 354 ίππους και τα 1.380 Nm ροπής.

Η πιο εντυπωσιακή ίσως έκδοση είναι το Unimog U 5023 TLF-W, το οποίο είναι κατάλληλα εξοπλισμένο για να επεμβαίνει τόσο σε δασικές πυρκαγιές, όσο και σε περιοχές που έχουν πλημμυρίσει, και μπορεί να περνά από υδάτινα εμπόδια ύψους 1,2 μέτρων, ενώ φέρει τους παράκεντρους άξονες μετάδοσης που αυξάνουν την ελάχιστη απόσταση από το έδαφος στα 500 χλστ.

Είναι εξοπλισμένο με σύστημα που ψεκάζει νερό μπροστά από τους τροχούς του, φέρει σύστημα αυτοπροστασίας που καταβρέχει το Unimog σε περίπτωση που κινδυνέψει κατά την διάρκεια πυρόσβεσης, ενώ φέρει και ειδική προστασία κατά των υψηλών θερμοκρασιών ακόμη και για τα καλώδιά του.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.