Η Mercedes CLA Concept είναι… αλλού! (+video)

Ματιά στο μέλλον της Mercedes μας αφήνει να ρίξουμε η CLA Concept η οποία είναι... αλλού σε όλα τα επίπεδα!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Την έκθεση στο Μόναχο επέλεξε η Mercedes για να παρουσιάσει την πρωτότυπη εκδοχή της CLA η οποία ουσιαστικά προλογίζει το ηλεκτρικό μοντέλο παραγωγής.

Η πρωτότυπη CLA φέρνει καινοτομίες τεχνολογικά και σχεδιαστικά, ενώ δεν θυμίζει σε τίποτα τα σημερινά μοντέλα της μάρκας, παρά μόνο στο σήμα, καθώς ακολουθεί διαφορετική προσέγγιση σε όλους τους τομείς.

Εκτός από τις αισθητικές διαφορές μέσα-έξω, οι οποίες είναι εμφανείς από τις εικόνες, αξίζει να αναφέρουμε πως το σύστημα infotainment βασίζεται στο νέο λειτουργικό MB-OS που έχει εξελίξει η ίδια η Mercedes.


Η Mercedes CLA Concept παίρνει πνοή από ηλεκτροκινητήρα 240 ίππων με τους Γερμανούς να υπόσχονται αυτονομία 750 χλμ. Μάλιστα, το γερμανικό μοντέλο έχει κιβώτιο ταχυτήτων δύο σχέσεων, ενώ οι πίσω τροχοί είναι οι κινητήριοι.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι αποκαλυπτικό, σχετικά με το τι πρέπει να περιμένουμε από τις μελλοντικές Mercedes.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]