Το best seller της Ευρώπης στα Plug-In υβριδικά – Τώρα ετοιμοπαράδοτο με όφελος 5.000 ευρώ

Το άκρως επιτυχημένο μοντέλο με την Plug-In υβριδική τεχνολογία... πλέον γίνεται πιο προσιτό από ποτέ μέσω του προγράμματος Ford Value!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Kuga

Δύο διαφορετικές και εξίσου συμφέρουσες προτάσεις έχει η Ford για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τον “βασιλιά” των Plug-In υβριδικών μοντέλων ανεξαρτήτου κατηγορίας. Ο λόγος ασφαλώς για το Ford Kuga Plug-In Hybrid, το οποίο συνδυάζει άνετες και οικονομικές αστικές μετακινήσεις, χωρίς να υπάρχει το άγχος της αυτονομίας στο ταξίδι.

Δείτε επίσης: Δημοφιλές SUV με 8 χρόνια εγγύηση – Διαθέσιμο με προκαταβολή κάτω των 5.000 ευρώ

Πιο αναλυτικά, μέσω του προγράμματος Ford Value, η εν λόγω έκδοση προσφέρεται με 8 χρόνια (ή 100.000 χλμ) εργοστασιακή Εγγύηση Ford Protect, προνομιακό επιτόκιο από 2,99% (12 – 60 μήνες, προκαταβολή από 20%) και όφελος 2.500 ευρώ. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε ένα από τα ετοιμοπαράδοτα Ford Kuga με όφελος 5.000 ευρώ.


Ford Kuga PHEV με 329 ευρώ τον μήνα 2023

1,4 λτ./100 χλμ… για τα πρώτα 100 χλμ. και 225 ίππους
Η Plug-In υβριδική έκδοση του Ford Kuga έρχεται να συνδυάσει τα καλύτερα δύο διαφορετικών κόσμων, όπως η αθόρυβη κίνηση με μηδενικές εκπομπές ρύπων και η ελευθερία κίνησης χωρίς περιορισμούς που εξασφαλίζει ο τεχνολογικά προηγμένος βενζινοκινητήρας 2.5L της Ford. Το Plug-In υβριδικό σύστημα παρέχει, πέρα από οικονομία, εξαιρετικές επιδόσεις. Πάμε να γνωρίσουμε τα σημαντικότερα τεχνικά χαρακτηριστικά του!

Ford Kuga PHEV με 329 ευρώ τον μήνα 2023

Το Ford Kuga Plug-in Hybrid συνδυάζει έναν τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 2,5 λίτρων που λειτουργεί στον κύκλο Atkinson, αλλά και ένα ηλεκτρικό μοτέρ-γεννήτρια που τροφοδοτείται από μπαταρία ιόντων λιθίου 14,4 kWh, με τη μέγιστη απόδοση του συστήματος να φτάνει στους 225 ίππους. Έτσι, το Ford Kuga PHEV μπορεί να κινηθεί ηλεκτρικά έως και 56 χλμ. κατά το πρότυπο WLTP, με κατανάλωση από 1,4 λίτρα/100 χλμ. και εκπομπές CO2 από 32 γρ./χλμ. Πατώντας εδώ μπορείτε να γνωρίσετε πιο αναλυτικά το δημοφιλές μοντέλο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Ford!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.