Το Cupra DarkRebel πιο κοντά στην πραγματικότητα

Το Cupra DarkRebel κάνει ένα βήμα πιο κοντά στον φυσικό κόσμο αφού η δυνατότητα να επηρεαστεί η φυσική του εκδοχή του πλησιάζει στο τέλος της.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Cupra DarkRebel 2023

Στην εκδήλωση Exponential Impulse που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο, ο κόσμος άκουσε το κάλεσμά της Cupra για τη διαμόρφωση του DarkRebel και… έβαλε το χεράκι της, μέσω του Hyper Configurator.

Διαβάστε επίσης: Η ABT Cupra XE συνεργάζεται με τον Sebastian Loeb

Περισσότερες από 270.000 Cupra διαμορφώσεις συμπεριλαμβανομένων εκείνων των πρεσβευτών της μάρκας όπως οι Alexia Putellas, Marc ter Stegen, Ansu Fati και Daniel Bruhl χρησιμοποίησαν το εικονικό αυτό εργαλείο για να διαμορφώσουν τα χαρακτηριστικά του DarkRebel, του πρώτου σπορ πρωτότυπου αυτοκινήτου της μάρκας που δημιουργήθηκε στο Metahype, τον ψηφιακό κόσμο των Ισπανών στο Metaverse. Τα χιλιάδες κομμάτια από τα στοιχεία που θα προκύψουν από τις διαμορφώσεις θα επηρεάσουν τον τελικό σχεδιασμό του concept.


“Το Cupra DarkRebel είναι η τελευταία πρόκληση της μάρκας που ξεπερνάει τα όρια του πραγματικού κόσμου. Αυτό το πρωτότυπο αυτοκίνητο που έχει δημιουργηθεί για την επόμενη γενιά, σχεδιασμένο από την Tribe και όχι εξατομικευμένα, αποτελεί μία επανάσταση, δείχνοντας πως τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα μπορούν να είναι σέξι, συναισθηματικά και συγκλονιστικά” δήλωσε ο Wayne Griffiths, διευθύνων σύμβουλος της ισπανικής εταιρείας και πρόσθεσε: “Πιστεύω ότι η Cupra είναι εμμονή. Είναι μια μάρκα φτιαγμένη από ανθρώπους που γοητεύονται από αυτό που κάνουν. Το DarkRebel είναι η απόδειξη αυτού του πάθους.”

Διαβάστε επίσης: Δημιούργησε το δικό σου Cupra DarkRebel

Χρήστες από όλο τον κόσμο με τη δημιουργικότητά τους, επηρεάζουν τον τελικό σχεδιασμό του DarkRebel. Οι δύο χώρες με τις περισσότερες διαμορφώσεις είναι η Ισπανία και η Γερμανία, με το Μεξικό και την Τουρκία να βρίσκονται μέσα στη δεκάδα.

Στο Hyper Configurator, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τριών περιβαλλόντων – Exponential square, Exponential cube & Exponential infinite-, όπου μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους εκδοχή του DarkRebel. Η Cupra Tribe επέλεξε να κάνει τη διαμόρφωση στο Exponential square, εμπνευσμένη από φυσικά στοιχεία όπως είναι τα ορυκτά και οι λίθοι, που ταιριάζουν με τα γήινα χρώματα και τις ακατέργαστες υφές της Cupra.

Οι χρήστες με το Hyper Configurator έγιναν πιο διαδραστικοί, με το 74% αυτών να χρησιμοποιεί το κινητό του τηλέφωνο – ξεκάθαρη ένδειξη ότι το DarkRebel θα είναι ένα αυτοκίνητο σχεδιασμένο από τη νέα γενιά και προορισμένο για εκείνη.
Το Hyper Configurator παραμένει ανοιχτό για τη Cupra Tribe, για να μπορέσει να δημιουργήσει το δικό της εξατομικευμένο DarkRebel.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.