Το ένα και μοναδικό SUV των 400.000 ευρώ που πωλήθηκε στην Ελλάδα

Εξωτικό SUV και... ακόμα πιο εξωτική τιμή! Δείτε το ακριβότερο αυτοκίνητο που πωλήθηκε στην χώρα μας τον περασμένο μήνα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Rolls-Royce Cullinan

Μπορεί τις περισσότερες φορές, όταν κάνουμε λόγο για ταξινομήσεις, να αναφερόμαστε στα best-seller της κάθε κατηγορίας, αυτή τη φορά όμως θα δούμε κάτι τελείως διαφορετικό. Τον Οκτώβριο που μας πέρασε, στην χώρα μας πάτησε ένα εξωτικό SUV. Ο λόγος για την Rolls-Royce Cullinan, το ένα και μοναδικό αυτοκίνητό της που ήρθε στην Ελλάδα από την αρχή της χρονιάς.

Δείτε επίσης: Rolls-Royce – Με βιώσιμο καύσιμο ο UltraFan κινητήρας των 87.000 ίππων

Πρόκειται για ένα θηριώδες SUV της βρετανικής εταιρείας και τα στοιχεία το επιβεβαιώνουν. Το μήκος της Rolls-Royce Cullinan αγγίζει τα 5.341 χλστ., το πλάτος τα 2.164 και το ύψος τα 1.835 χλστ. Μεγάλο ενδιαφέρον, όμως, υπάρχει και κάτω από το καπό. Εκεί υπάρχει ένα θηριώδες, twin-turbo μοτέρ με 12 κυλίνδρους σε διάταξη V και χωρητικότητα 6,75 λτ. Η ισχύς αγγίζει τους 571 ίππους και η μέγιστη τιμή της ροπής εκτοξεύεται στα 850 Nm από τις μόλις 1.600 σ.α.λ.


Πριν δούμε το video από το επίσημο κανάλι του TractioN στο Youtube, αξίζει να τονίσουμε πως η τιμή της Rolls-Royce Cullinan κυμαίνεται κοντά στα 400.000 ευρώ στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης.

Πηγή: ΣΕΑΑ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.