Το εσωτερικό του ηλεκτρικού Honda

Πριν από μερικές εβδομάδες η Honda έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο σκίτσο του νέου της ηλεκτρικού πρωτότυπου. Πλέον, έχουμε και την πρώτη εικόνα από το εσωτερικό του.

Βρείτε μας στο

Η Honda έχει μπει αποφασισμένη στην ηλεκτρική εποχή και μοιάζει διατεθειμένη να πετύχει τον στόχο της, που θέλει τα 2/3 των αυτοκινήτων που πουλάει να είναι ηλεκτρικά. Αυτός είναι και ο λόγος που μέσα στο 2019, όπως ενημέρωσε η ίδια, θα ξεκινήσει για πρώτη φορά και τη μαζική παραγωγή ενός ηλεκτρικού μοντέλου.

Αυτό δεν θα είναι άλλο από την έκδοση παραγωγής του μοντέλου που μέχρι στιγμής μας έχει παρουσιάσει ως πρωτότυπο, αρχικά το 2017 και πριν λίγο καιρό, μέσα από σκίτσο που μπορείτε να δείτε εδώ. Αυτή τη φορά όμως επανέρχεται στο προσκήνιο με την παρουσίαση του εσωτερικού του, το οποίο είναι αρκετά hi-tech και μινιμαλιστικό σε σχεδίαση.

Συγκεκριμένα, στο ταμπλό κυριαρχεί η ψηφιακή, έγχρωμη οθόνη, η οποία προβάλει πληροφορίες για την κατάσταση του αυτοκινήτου και της μπαταρίας, αλλά και του συστήματος πολυμέσων. Κάτω από την οθόνη υπάρχει ξύλινη επένδυση, ενώ στην αριστερή πλευρά (δεξιά από το τιμόνι) έχουν τοποθετηθεί και μερικά φυσικά κουμπιά. Από την άλλη το τιμόνι δεν έχει να επιδείξει κάποια ιδιαιτερότητα, ενώ διαθέτει χειριστήρια. Όπως φαίνεται ξεκάθαρα υπάρχει κουμπί για την εκκίνηση του αυτοκινήτου, οι αεραγωγοί είναι στο κέντρο του ταμπλό και πιο κάτω από αυτούς είναι τα κουμπιά για τον χειρισμό του κλιματισμού.

Δεν έχουμε λοιπόν παρά να περιμένουμε μέχρι η 89η έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης να ανοίξει τις πύλες της και να μάθουμε περισσότερα για το ηλεκτρικό μοντέλο της Honda.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr