To GMC Hummer EV θα “πηγαίνει” σαν τον… κάβουρα (+video)

Η αποκάλυψη του νέου και αμιγώς ηλεκτρικού GMC Hummer EV πλησιάζει και οι Αμερικάνοι μας φανερώνουν μέρος της τεχνολογίας του.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
2020 GMC Hummer EV

Η αναβίωση του “Σφυριού” το φέρνει ξανά κοντά μας ως αμιγώς ηλεκτρικό με τους Αμερικάνους να αναφέρονται στο GMC Hummer EV ως “Supertruck”, ήτοι υπερφορτηγό και όχι άδικα.

Τα νούμερα που ανακοινώνουν μέχρι τώρα οι Αμερικάνοι είναι ικανά να προκαλέσουν αναταράξεις στον κόσμο των ηλεκτρικών μοντέλων που αποκτά ολοένα και πιο εντυπωσιακές προτάσεις. Έχουμε και λέμε λοιπόν: ισχύς έως και 1.000 ίπποι, ροπή έως και 15.591 Nm (όχι δεν έχει γίνει λάθος, λογικά θα έχουμε και υποπολλαπλασιασμό) και 0-97 χλμ./ώρα σε τρία δευτερόλεπτα είναι αυτά που μας δείχνουν πως με το Hummer EV, η GMC θα διεκδικήσει με αξιώσεις το δικό της μερίδιο στα ηλεκτρικά και μη pick ups στην άλλη μεριά του Ατλαντικού τουλάχιστον.

Ένα ακόμη στοιχείο που θα κάνει το ηλεκτρικό Hummer να ξεχωρίζει είναι οι αποσπώμενες πόρτες και παρμπρίζ που θα φέρει με την αφαίρεση των οποίων θα μετατρέπεται σε ένα πλήρως ανοιχτό όχημα παντός εδάφους.

Διαβάστε επίσης: Το Hummer επιστρέφει ως ηλεκτρικό! Τρέμε Tesla (+videos)

Τελευταία πληροφορία που άφησε η GMC να “διαρρεύσει” επίσημα υπό τη μορφή video έχει να κάνει με μέρος των τεχνολογιών που θα φέρει το Hummer EV (δείτε εδώ την επίσημη ιστοσελίδα του) που θα έχουν ως στόχο τις κορυφαίες εκτός δρόμου ικανότητες.

Όπως θα δείτε και εσείς στο ακόλουθο video το αμερικάνικο pick up θα φέρει ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ενεργητική τετραδιεύθυνση αλλά και λειτουργία “Κάβουρα” (οι Αμερικάνοι την έχουν βαφτίσει κυριολεκτικά “Crab mode”) με τους πίσω τροχούς να στρίβουν προς την ίδια κατεύθυνση που “κοιτάζουν” και οι εμπρός, μια λειτουργία που μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη σε δύσκολα περάσματα εκτός δρόμου.

Η επίσημη παρουσίαση του GMC Hummer EV θα πραγματοποιηθεί στις 30 Οκτωβρίου και μέχρι τότε κάτι μας λέει πως η αμερικάνικη εταιρία θα έχει δημοσιεύσει και άλλες σχετικές με το νέο ηλεκτρικό pick up πληροφορίες.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr