Το… μαγικό κλειδί της Volvo

Η Volvo, εξακολουθεί να πρωτοστατεί και να πρωτοπορεί σε θέματα ασφάλειας. Αυτή την φορά παρουσίασε ένα νέο κλειδί, ονόματι Care Key το οποίο θα είναι μέρος του βασικού εξοπλισμού των μοντέλων της.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το Care Key, που θα ανήκει στο βασικό εξοπλισμό όλων των μοντέλων της Volvo από το 2020, επιτρέπει στους οδηγούς Volvo να θέτουν περιορισμούς στην ανώτατη ταχύτητα του αυτοκινήτου τους πριν το δανείσουν σε άλλους.

Αυτό σημαίνει πως ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, για παράδειγμα ο πατέρας στην οικογένεια θα μπορεί να θέτει άλλο ανώτατο όριο ταχύτητας για τον γιο του, την κόρη του ή τη γυναίκα του. Το κλειδί αυτό εντάσσεται στο πλαίσιο της απόφασης της Volvo να περιορίσει την ανώτατη ταχύτητα όλων των αυτοκινήτων της στα 180 χλμ./ώρα, αρχίζοντας το 2020, με στόχο να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα για τους κινδύνους της υπερβολικής ταχύτητας.

Όπως αναφέρει σχετικά η σουηδική μάρκα, “πέρα από τα δυνητικά τους οφέλη στην ασφάλεια, χαρακτηριστικά όπως το όριο ταχύτητας και το Care Key είναι πιθανό να αποφέρουν στους οδηγούς Volvo επιπλέον οικονομικό όφελος”.


Μάλιστα, η Volvo τονίζει πως έχει πλέον στρέψει τις προσπάθειές της και στον ασφαλιστικό τομέα, προσπαθώντας να ολοκληρώσει συμφωνίες προς όφελος των οδηγών των αυτοκινήτων της με τη σχετική τεχνολογία. “Εάν μπορούμε να ενθαρρύνουμε και να υποστηρίξουμε την πιο σωστή οδηγική συμπεριφορά με τεχνολογία που βοηθά τους οδηγούς να αποφύγουν την εμπλοκή τους σε ατύχημα, αυτό λογικά θα πρέπει να έχει θετική επίπτωση στα ασφαλιστικά κόστη”, δήλωσε ο κύριος Hakan Samuelsson, Διευθύνων Σύμβουλος της Volvo.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]