Το Microlino έρχεται στην Ελλάδα. Πότε θα είναι διαθέσιμο;

Το μικροσκοπικό, αμιγώς ηλεκτρικό Microlino έρχεται στην Ελλάδα μέσω... Kosmoride! Δείτε τις πρώτες πληροφορίες, αλλά και πότε ξεκινά η διαθεσιμότητα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Microlino

Πάει καιρός από τότε που παρουσιάστηκε το Microlino και θύμισε με το σχήμα του σε όλους μας το Isetta του παρελθόντος (εδώ μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό άρθρο). Το πολυβραβευμένο ηλεκτρικό όχημα μικροκινητικότητας έρχεται στην Ελλάδα από την Kosmoride και η διαθεσιμότητά του αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2023.

Το Microlino είναι ένα όχημα αστικών μετακινήσεων με μήκος που ξεπερνά οριακά τα 2,5 μέτρα. Το βάρος του κυμαίνεται στα 500 κιλά, ανάλογα με την μπαταρία που το συνοδεύει και η αυτονομία του φτάνει έως τα 230 χλμ. Πιο συγκεκριμένα, στην επίσημη ιστοσελίδα γίνεται αναφορά σε τρεις εκδόσεις βάσεις χωρητικότητας μπαταρίας. Υπάρχει Microlino με 6, 10.5 και 14 kWh, με αυτονομία 95, 175 και 230 χιλιόμετρα αντίστοιχα. Η μέγιστη ταχύτητα αγγίζει τα 90 χλμ./ώρα, ενώ μπορεί να μεταφέρει δύο επιβάτες και η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ φτάνει τα 230 λίτρα.

Μία από τις μεγαλύτερες καινοτομίες του είναι το γεγονός ότι παράγεται με μονοκόκ πλαίσιο, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια και την δυναμική συμπεριφορά. Πρόκειται για πρωτιά στην κατηγορία αφού δεν συναντάμε μονοκόκ σε άλλο όχημα. Το Microlino παρέχεται με καλώδιο φόρτισης Type 2 και μπορεί να φορτιστεί σχεδόν σε οποιοδήποτε σημείο φόρτισης, σε AC wallbox ή με μια πρίζα σπιτιού σε μόλις 4 ώρες.

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με την Kosmocar, μια εταιρεία με μακρά ιστορία αντιπροσώπευσης, εισαγωγής και διανομής εμπορικών σημάτων στην Ελλάδα. Είναι ο τέλειος συνεργάτης για την υλοποίηση του οράματός μας για περισσότερη εξοικονόμηση χώρου και φιλική προς το περιβάλλον αστική μετακίνηση στην Ελλάδα”, δήλωσε ο Wim Ouboter, ιδρυτής της Micro Mobility Systems AG.

Για την ώρα δεν έχει γνωστοποιηθεί η τιμή του Microlino στην ελληνική αγορά, κάτι που αναμένεται να γίνει εντός των επόμενων μηνών. Ενδεικτικά, αξίζει να αναφέρουμε ότι το κόστος απόκτησης κυμαίνεται κοντά στα 12.000 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.