Το μοντέλο που προσφέρεται με επιτόκιο μόλις 0,9% και 8 χρόνια εγγύηση

Η απόκτηση του νέου μοντέλου της Ford έγινε πιο συμφέρουσα από ποτέ! Γνωρίστε το αναλυτικά και δείτε τα προνόμια που συνοδεύουν την αγορά του...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Mustang Mach-E

Μέσω του προγράμματος Ford Value, η απόκτηση της αμιγώς ηλεκτρικής Ford Mustang Mach-E γίνεται πλέον πιο προσιτή. Πάμε να δούμε πως μπορείτε να την αποκτήσετε με χαμηλό επιτόκιο, αλλά και να την γνωρίσουμε πιο αναλυτικά! Το προωθητικό πρόγραμμα ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

Δείτε επίσης: Δημοφιλές SUV με 8 χρόνια εγγύηση – Διαθέσιμο με προκαταβολή κάτω των 5.000 ευρώ

Στη περίπτωση της Ford Mustang Mach-E, λοιπόν, αυτή τη στιγμή ισχύει σημαντικό όφελος ύψους 8.000 ευρώ από την επιδότηση Κινούμαι Ηλεκτρικά. Ταυτόχρονα, μέσω του προγράμματος Ford Value ο αγοραστής εξασφαλίζει επιτόκιο 0,9%, 8 χρόνια εγγύηση ή 160.000 χλμ, 8 χρόνια συντήρηση ή 4 χρόνια σέρβις. Κάπως έτσι, συμπεριλαμβανομένης της κρατικής επιδότησης και του προωθητικού προγράμματος για περιορισμένο αριθμό οχημάτων, η τιμή εκκίνησης ορίζεται στα 54.003 ευρώ. Πιο αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα πατώντας εδώ!


Έως 600 χλμ. αυτονομίας και 117 χλμ. σε μόλις 10 λεπτά φόρτισης
Η νέα Ford Mustang Mach-E προσφέρεται με δύο εκδόσεις μπαταρίας. Η μικρότερη έχει χωρητικότητα 75,7 kWh και η μεγαλύτερη 98,7kWh, με αποτέλεσμα η αυτονομία σε μεικτές συνθήκες στις πισωκίνητες εκδόσεις να αγγίζει τα 440 και 600 χλμ. αντίστοιχα. Βέβαια, σε μετακινήσεις αποκλειστικά εντός πόλης, η αυτονομία μπορεί να φτάσει στα 533 και 760 χλμ. αντίστοιχα, μιας και το ηλεκτρικό μοντέλο αξιοποιεί την ανάκτηση ενέργειας.

Στην περίπτωση της τετρακίνητης έκδοσης, η αυτονομία αγγίζει τα 400 χλμ. σε μεικτές συνθήκες (μπαταρία 75,7 kWh) και τα 550 χλμ. στην έκδοση Extender Range (μπαταρία 98,7 kWh). Αξιοσημείωτη είναι και η δυνατότητα ταχυφόρτισης, η οποία επιτρέπει έως και 117 χλμ. ανάκτηση της αυτονομίας με μόλις 10 λεπτά στον ταχυφορτιστή.

8 χρόνια εγγύηση – 4 χρόνια service
Πέρα από το προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης, η απόκτηση του αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου της Ford συνοδεύεται σε όλες τις εκδόσεις από 4 χρόνια συντήρησης και 8 χρόνια εγγύηση Ford Protect (ή 160.00 χλμ.). Η εγγύηση είναι πλήρως μεταβιβάσιμη
στον επόμενο ιδιοκτήτη, γεγονός που αυξάνει σημαντικά την αξία μεταπώλησης του οχήματος.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.