Το νέο Ford Explorer στη νέα ταινία Indiana Jones (+video)

Η Ford ξεκινά την "περιπέτειά" της με το νέο Explorer να ενώνει τις δυνάμεις του με τη νέα ταινία Indiana Jones, στο πλαίσιο της τελευταίας διαφημιστικής της καμπάνιας.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Indiana Jones και Ford Exlorer ενώνουν τις δυνάμεις τους 2023

Με αναφορές στις εμβληματικές εικόνες και τη διάσημη μουσική του θρυλικού κινηματογραφικού franchise, η νέα αυτή καμπάνια παρουσιάζει το μεσαίου μεγέθους crossover της Ford να ξεκινά μια διηπειρωτική περιπέτεια, ενώ στο τέλος τη σύντομη εμφάνισή της πραγματοποιεί μία πολύ γνώριμη φιγούρα.

Διαβάστε επίσης: Εγκαίνια για το νέο ευρωπαϊκό εργοστάσιο της Ford

Η καμπάνια ξεκίνησε να προβάλλεται στις 12 Ιουνίου, πριν από τις ημερομηνίες κυκλοφορίας της ταινίας στις ευρωπαϊκές κινηματογραφικές αίθουσες, παρουσιάζοντας τις περιπέτειες του Explorer σε τηλεοπτικές, ψηφιακές, ραδιοφωνικές και υπαίθριες διαφημίσεις, καθώς και στα social media, σε επιλεγμένες χώρες της Ευρώπης.

Indiana Jones και Ford Exlorer ενώνουν τις δυνάμεις τους 2023

Στην πέμπτη και τελευταία ταινία της σειράς Indiana Jones πρωταγωνιστεί ο Harrison Ford στο ρόλο του Indiana Jones, ενώ συμμετέχουν επίσης η Phoebe Waller-Bridge, ο Mads Mikkelsen και ο Antonio Banderas σε μία πολυταξιδεμένη κινηματογραφική περιπέτεια.

Διαβάστε επίσης – Νέο Ford Explorer: Με προηγμένα συστήματα συνδεσιμότητας και υποστήριξης

Στόχος της συνεργασίας ήταν να αξιοποιηθεί η ιστορία και η κληρονομιά του κινηματογραφικού franchise, με πρωταγωνιστή τον απόλυτο εξερευνητή Indiana Jones, ώστε να γίνει ευρύτερα γνωστό το Ford Explorer.

To Explorer έχει επαναφευρεθεί για την Ευρώπη ως αμιγώς ηλεκτρικό crossover μεσαίου μεγέθους. Συνδυάζοντας τη γερμανική μηχανολογία με το αμερικανικό στιλ το Explorer προσφέρει, σύμφωνα με τη Ford, μία εξαιρετική ψηφιακή εμπειρία καθώς και τη δυνατότητα ταχείας φόρτισης από το 10 στο 80% σε μόλις 25 λεπτά.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.