Το πιο αεροδυναμικό supermini – Τώρα με 116 ίππους και κάτω από 20.000 ευρώ

Κατέχει το ρεκόρ του πιο αεροδυναμικού supermini στην αγορά και τώρα προσφέρεται με χιλιάρι μοτέρ 116 ίππων. Δείτε πόσο κοστίζει...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Skoda Fabia

Η Skoda Fabia αποτελεί μία από τις πλέον ολοκληρωμένες επιλογές στην κατηγορία των supermini και φέρει “εφόδια” που το αποδεικνύουν. Είναι το πιο αεροδυναμικό μοντέλο της κατηγορίας, επιτυγχάνοντας συντελεστή οπισθέλκουσας Cd μόλις 0,28, ενώ ταυτόχρονα είναι και από τα πιο ευρύχωρα αυτοκίνητα στην κατηγορία. Πάμε να δούμε το μοτέρ αυξημένης ισχύος που βρίσκεται στη γκάμα του, αλλά και τις τιμές.

Δείτε επίσης: Δοκιμάζουμε το “best-seller” SUV στην υβριδική, τετρακίνητη έκδοσή του

Η νέα Skoda Fabia είναι μεγαλύτερη από την προηγούμενη, με το μήκος της να αγγίζει τα 4.108 χλστ., ενώ το μεταξόνιο έχει επίσης διευρυνθεί σημαντικά, ξεπερνώντας μάλιστα αυτό της πρώτης γενιάς Octavia. Το αποτέλεσμα είναι να διαμορφώνεται ένα πολύ ευρύχωρο εσωτερικό, με έξυπνες θήκες που δημιουργούν νέα δεδομένα στην κατηγορία. Ο χώρος αποσκευών έχει επίσης μεγαλώσει κατά 50 λίτρα, φτάνοντας αισίως στα 380.


Στο εσωτερικό “φιγουράρει” το σύστημα ενημέρωσης που μπορεί να φτάσει μέχρι τις 9,2 ίντσες, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι για πρώτη φορά μπορεί να τοποθετηθεί πλήρως ψηφιακός πίνακας πληροφοριών με διαγώνιο στις 10,25 ίντσες.

116 ίπποι και κάτω από 20.000 ευρώ
Όσον αφορά στους κινητήρες, η νέα Skoda Fabia είναι διαθέσιμη με τον τρικύλινδρο κινητήρα 1.0 MPI, ο οποίος αποδίδει 80 ίππους και συνδυάζεται αποκλειστικά με χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων. Μία ισχυρότερη επιλογή αποτελεί ο τετρακύλινδρος 1.0 TSI, ο οποίος πλέον αποδίδει 116 ίππους (αντί για 110) και προσφέρεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων ή το αυτόματο DSG 7 σχέσεων. Σύντομα θα υπάρξει και ισχυρότερη επιλογή 150 ίππων από τον 1.5 TSI. Στην πρώτη περίπτωση η τιμή εκκίνησης ορίζεται στα 19.500 ευρώ, ενώ με το αυτόματο DSG αυξάνεται στα 21.950 ευρώ.

Ασφαλώς, στην κορυφή της γκάμας υπάρχει και η έκδοση Monte Carlo, η οποία προσφέρεται και με το πιο ισχυρό μοτέρ 1.5 TSI των 150 ίππων (αποκλειστικά με αυτόματο σασμάν). Ακολουθεί ο αναλυτικός τιμοκατάλογος!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.