Το πιο περίεργο φορτηγό ανήκει στην BMW και είναι αυτόνομο

Η αυτοματοποίηση στο εργοστάσιο πρεσών της BMW στο Regensburg προχωρά ένα ακόμη βήμα καθώς οι Βαυαροί έθεσαν σε λειτουργία το νέο τους αυτόνομο φορτηγό-πλατφόρμα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
αυτόνομο φορτηγό BMW 2024

Με σχήμα πολύ διαφορετικό από εκείνο που έρχεται στο μυαλό, στο άκουσμα της λέξης “φορτηγό”, το αυτόνομο και αμιγώς ηλεκτρικό όχημα που προσφέρει πλέον τις υπηρεσίες του στο τμήμα πρεσών του εργοστασίου του BMW Group στο Regensburg είναι ένα μικρό “θαύμα” της σύγχρονης τεχνολογίας.

Διαβάστε επίσης: Νέα γενιά για το παγκόσμιο best seller της BMW – Τετρακίνηση από το βασική έκδοση

Το φορτηγό-πλατφόρμα χωρίς οδηγό φέρει ηλεκτρικό σύστημα κίνησης έχει ωφέλιμο φορτίο 55 τόνων και διαχειρίζεται αυτόνομα τη μεταφορά εργαλείων και χαλύβδινων ακατέργαστων τεμαχίων για τις γραμμές πρέσας εντός της μονάδας.


Χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες στην αυτοματοποιημένη οδήγηση, το φορτηγό-πλατφόρμα πλοηγείται με ακρίβεια χωρίς καμία υποβοήθηση στις εγκαταστάσεις παραγωγής του τμήματος πρεσών του Regensburg με ταχύτητα τεσσάρων χιλιομέτρων την ώρα και φυσικά χωρίς οδηγό. Η λύση είναι μοναδική στο είδος της και δεν υπάρχει προς το παρόν πουθενά αλλού στον κόσμο.

Διαβάστε επίσης: Η BMW M2 αναβαθμίστηκε και έγινε πιο ισχυρή

Το νέο όχημα μεταφοράς χωρίς οδηγό χρησιμοποιεί τεχνολογία LiDAR (Light Detection And Ranging) από την κατασκευάστρια εταιρεία Pefra. Με έναν συνδυασμό καμερών και ραντάρ το όχημα παρακολουθεί το περιβάλλον στο οποίο κινείται, προσανατολίζεται και ανιχνεύει εμπόδια.

Οι τρισδιάστατης σάρωσης αισθητήρες LiDAR καταγράφουν τον περιβάλλοντα χώρο χρησιμοποιώντας πολλές μεμονωμένες οπτικές μετρήσεις απόστασης, οι οποίες στη συνέχεια συνδυάζονται για τη δημιουργία μιας τρισδιάστατης εικόνας (“scatter plot”) του περιβάλλοντος που καταγράφεται από τον αισθητήρα LiDAR.

Έτσι, το αυτόνομο φορτηγό πλατφόρμα παρέχει αυξημένη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα σε ένα σύνθετο περιβάλλον: είτε σε πολυσύχναστους δρόμους είτε σε αυτοματοποιημένες βιομηχανικές εγκαταστάσεις όπως αυτή του Regensburg.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.