Το πρωτότυπο Audi grandsphere έρχεται στο Golden Hall

Το grandsphere, το πρωτότυπο τετράθυρο GT της γερμανικής, έρχεται στο Golden Hall για να το γνωρίσουν από κοντά οι επισκέπτες του γνωστού εμπορικού κέντρου.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Audi Grandsphere concept στο Golden Hall

Το concet grandsphere αποτελεί το όραμα της Audi για την premium ηλεκτρική κινητικότητα, σε μια υλοποίηση του “Vorsprung durch Technik”, την πρωτοπορία μέσω της τεχνολογίας σε όλους τους τομείς.

Διαβάστε επίσης: Τελευταίο τεστ πριν το Dakar για το Audi RS Q e-tron

Το Audi grandsphere διαθέτει ήδη τα χαρακτηριστικά που θα έχουν σε λίγα χρόνια τα μελλοντικά μοντέλα της μάρκας. Η εμφάνισή του είναι τόσο φουτουριστική όσο και εντυπωσιακή, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει μια μοναδική First Class εμπειρία.


Χάρη στις δυνατότητες αυτόνομης οδήγησης 4ου επιπέδου το εσωτερικό του, μόλις απομακρυνθούν το τιμόνι και όλα τα χειριστήρια, μετατρέπεται σε ένα πολυτελές lounge, μεταμορφώνοντας το grandsphere από ένα αυτοκίνητο σε ένα όχημα εμπειριών.

Διαβάστε επίσης: Το γερμανικό μοντέλο που αποχαιρετά και τις ΗΠΑ με ειδική έκδοση

Από τις 16 Δεκεμβρίου 2023 έως τις 8 Ιανουαρίου 2024 το πρωτότυπο της γερμανικής εταιρείας θα εκτίθεται σε ειδικά διαμορφωμένο stand της Audi στο ισόγειο του Golden Hall στο Μαρούσι.

Μάλιστα λίγοι τυχεροί θα καθίσουν στη θέση του οδηγού του Audi grandpshere, θα μεταφερθούν στο… μέλλον και θα φωτογραφηθούν από την φωτογράφο μόδας Κατερίνα Τσατσάνη.

Όσοι θέλουν να ζήσουν αυτήν την πρωτόγνωρη grandsphere εμπειρία, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή είτε μέσω της ειδικής σελίδας στο www.audi.gr είτε μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης της Audi (Facebook & Instagram).

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.