Ρολόι μισού εκατομμυρίου με υπογραφή… Bugatti

Ένα ρολόι που φέρει έναν από τους πιο περίπλοκους μηχανισμούς και αποτίει φόρο τιμής στη Bugatti. Δύο στοιχεία που αρκούν για να εκτοξευθεί η τιμή του...

Βρείτε μας στο

Πριν από μερικούς μήνες, σας είχαμε παρουσιάσει ένα ρολόι με σχεδίαση εμπνευσμένη από τον W16 της Bugatti. Αυτή τη φορά θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε ένα πραγματικό στολίδι που παραπέμπει στη Bugatti Chiron Super Sport.

Διαβάστε επίσης: Πόσο πιστεύετε ότι κοστίζει ένα σκάκι της Ferrari;

Είναι χειροποίητο, κατασκευάστηκε από την αμερικανική εταιρεία Jacob & Co και θα διατεθεί σε μόλις 30 αντίτυπα. Ονομάζεται «Twin-Turbo Furious» και η κατασκευή του είναι υπερβολικά πολύπλοκη. Για να έχετε μία ιδέα, μόνο για τον μηχανισμό χρησιμοποιήθηκαν 832 μικροσκοπικά εξαρτήματα.

Η κάσα του έχει διαστάσεις 57×52 χιλιοστά και θα το δούμε σε δύο εκδόσεις, όπου στην πρώτη το κυρίαρχο υλικό θα είναι ο χρυσός 18 καρατίων (18-karat Rose Gold 5N and Carbon Fiber) και στη δεύτερη τα ανθρακονήματα (Black DLC Grade 5 Titanium and Carbon Fiber).

Video: Ευκολάκι τα 420 χλμ./ώρα για τη Bugatti Chiron

Τα εξωτικά υλικά και η χειροποίητη παραγωγή, καταλαβαίνετε ότι εκτοξεύουν το κόστος. Κάτι τέτοιο γίνεται ακόμα πιο έντονο, όταν πίσω από την ανάπτυξη του ρολογιού κρύβεται και η Bugatti. Το κόστος του, λοιπόν, αγγίζει τις 516.000 ευρώ. Λογικό για ένα κόσμημα που είναι αφιερωμένο στη Bugatti Chiron Super Sport 300+ των τριών και βάλε εκατομμυρίων.

Περισσότερες πληροφορίες για το σπάνιο ρολόι της Jacob & Co μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της αμερικανικής εταιρείας.