Το Σαλόνι της Φρανκφούρτης “μετακομίζει” στο Μόναχο

Έπειτα από 69 χρόνια η γερμανική Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου αλλάζει σπίτι και μεταφέρεται από την Φρανκφούρτη στο Μόναχο.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
2020 IAA Σαλόνι Φρανκφούρτης

Η Internationale Automobil-Ausstellung (IAA) στα γερμανικά και International Automobile Exhibition στα αγγλικά έχει συνδέσει τόσο δυνατά το όνομα της με την Φρανκφούρτη που μόνο σύγχυση δεν προκαλεί η αναφορά της και ως Σαλόνι της Φρανκφούρτης. Έπειτα από σχεδόν επτά δεκαετίες με έδρα την γερμανική πόλη η IAA θα βρει νέο σπίτι το 2021 στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας, το Μόναχο.

Η ανακοίνωση για αλλαγή της έδρας της διεθνούς γερμανικής έκθεσης ήρθε από την Γερμανική Ένωση Αυτοκινητοβιομηχανίας (German Association of the Automotive Industry -VDA) ενώ το συμβόλαιο της Φρανκφόυρτης για τη διεξαγωγή της έκθεσης έληξε στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς.

Η πόλη του Μονάχου κατάφερε να διακριθεί και να κάνει δική της τη διεθνή γερμανική έκθεση και να υπερισχύσει των προτάσεων των άλλων δύο φιναλίστ πόλεων που διεκδίκησαν την φιλοξενία της, του Βερολίνου και του Αμβούργου.


Η επόμενη IAA που θα πραγματοποιηθεί το 2021 εκτός από αλλαγή τοποθεσίας, θα έχει και ένα εντελώς διαφορετικό “πρόσωπο” από αυτό που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα αφού οι εμπλεκόμενες πλευρές θέλουν να την μεταμορφώσουν από μια έκθεση αυτοκινήτου σε μια “πλατφόρμα κινητικότητας”, όπως λένε χαρακτηριστικά. Από ό,τι καταλαβαίνουμε σε αυτό το σημείο “συμμετοχή” στα δρώμενα της έκθεσης θα έχουν οι δρόμοι αλλά και άλλες υποδομές της γερμανικής πόλης.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]