Το Skoda Kodiaq ανανεώνεται και οι Τσέχοι μας “πειράζουν”

Η ώρα της ανανέωσης φαίνεται να έφτασε για το Skoda Kodiaq και οι Τσέχοι έδωσαν στη δημοσιότητα τα πρώτα teaser σκίτσα για το SUV τους.

Βρείτε μας στο
Skoda Kodiaq

Το Skoda Kodiaq ανανεώνεται με τους Τσέχους να αναφέρουν σε αυτή τη χρονική στιγμή πως οι αλλαγές θα αφορούν τόσο την αισθητική όσο και το τεχνολογικό υπόβαθρο του SUV τους.

Διαβάστε επίσης – Μικρο-ύπνος: Τι είναι και πώς τον αποφεύγουμε

Οι αισθητικής φύσεως αλλαγές αφορούν το εμπρός αλλά και το πίσω μέρος του Kodiaq που παρουσιάστηκε το 2016 όπου βλέπουμε και ανασχεδιασμένα LED φωτιστικά σώματα. Η Skoda αναφέρει ότι ανασχεδίασε και το καπό, ενώ η εξάγωνη γρίλια στη μάσκα έχει επίσης ανανεωθεί, όπως και ο εμπρός προφυλακτήρας. Τα νέα LED φώτα στο εμπρός μέρος είναι μικρότερα σε μέγεθος από τα υπάρχοντα, ενώ κάτω από αυτά βλέπουμε τα φώτα ομίχλης. Σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες σχεδιαστικές αλλαγές δίνουν στο εμπρός μέρος του Kodiaq μια πιο εκλεπτυσμένη και δυναμική εμφάνιση.

Διαβάστε επίσης – Skoda: 30 χρόνια στο VW Group. το χρονικό της επιτυχίας!

Αναφορικά με την τεχνολογική αναβάθμιση του μεγάλο SUV της που είναι διαθέσιμο και με επτά θέσεις, η τσέχικη εταιρία δεν ανακοίνωσε περισσότερες πληροφορίες κάτι που αναμένεται να γίνει στην επίσημη παρουσίαση του, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 13 Απριλίου. Οψόμεθα.

mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr