Το Suzuki Jimny μας «ταξιδεύει» πίσω στα 80s

Τέσσερις νέες εκδόσεις του Suzuki Jimny μας ταξιδεύουν στη δεκαετία του '80, όταν τα έντονα χρώματα διακοσμούσαν αρκετά αυτοκίνητα. Νοσταλγία...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Από την πρώτη στιγμή που είδαμε τις φωτογραφίες της νέας γενιάς Suzuki Jimny, ήταν ξεκάθαρο ότι οι Ιάπωνες ήθελαν να δώσουν έναν «retro» χαρακτήρα στο μοντέλο. Τώρα η πρόθεση τους γίνεται πιο ξεκάθαρη από ποτέ, με αυτοκόλλητα που παραπέμπουν στη δεκαετία του ’80.

Η Suzuki προσφέρει σε πρώτη φάση αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας, τέσσερις νέες εκδόσεις. Η κάθε μία έχει τα δικά της αυτοκόλλητα, με έντονους χρωματικούς συνδυασμούς και μας «ταξιδεύει» μερικές δεκαετίες πίσω. Ξεκινάμε από την έκδοση «Revival Style», η οποία στολίζει το Jimny με μοβ/ροζ χρώμα και μας θυμίζει εικόνες από το σκληροτράχηλο Samurai.

Διαβάστε επίσης: Το Suzuki Jimny έγινε το απόλυτο όχημα επιβίωσης (+video)


Η επόμενη έκδοση ονομάζεται «Offroad Style» και έχει ρίγες στο καπό και στο κάτω μέρος πλαϊνού τμήματος. Τα χρώματα που επικρατούν είναι το κόκκινο, το γκρι και το μαύρο, ενώ στο κάτω μέρος εμφανίζεται η επιγραφή «Real Offroader». Παρόμοια αισθητική υπάρχει και στην έκδοση «Heritage Style», όπου γραμμές με έντονα χρώματα διατρέχουν το αμάξωμα.

Για το τέλος αφήνουμε την έκδοση «Survival Style». Στην προκειμένη περίπτωση, το Suzuki Jimny δηλώνει έτοιμο για Safari, με το αμάξωμα να έχει καμουφλάζ/animal print αυτοκόλλητα.

Οι δοκιμασίες που έκαναν το Suzuki Jimny off road animal (+video)

Στους νέους ενδεχομένως να φανεί περίεργη η αισθητική των έντονων χρωμάτων. Οι μεγάλοι ωστόσο, στη θέα των συγκεκριμένων εκδόσεων, είναι σίγουρο ότι θα θυμηθούν ιστορίες από το παρελθόν με κάποιο Samurai.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.