Το θρυλικό Lada Niva επιστρέφει στο ράλι Dakar (+video)

Έπειτα από πολλά χρόνια αποχής, ήρθε η ώρα να ξανά αγωνιστεί στις χωμάτινες διαδρομές του ράλι Dakar! Το θρυλικό Lada Niva επέστρεψε...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lada Niva στο Dakar

Lada Niva και ράλι Dakar δεν είναι δύο άγνωστες μεταξύ τους λέξεις! Το ρωσικό τετρακίνητο μοντέλο που αγαπήθηκε ιδιαίτερα και στην χώρα μας επιστρέφει στον πιο σκληρό αγώνα “ξυπνώντας” μνήμες από την δεκαετία του ’80.

Lada: Τι απέγινε η συμπαθής μάρκα στην Ελλάδα;

Όλα ξεκίνησαν το περασμένο καλοκαίρι, όταν μία ομάδα Ελβετών αποφάσισε να συμμετάσχει στον σκληρό αγώνα με όνομα “Racing Lada” και όχημά της το κόκκινο Niva που εικονίζεται. Η είδηση της επιστροφής του Lada Niva στο Dakar μόνο “αθόρυβα” δεν πέρασε, με αποτέλεσμα να ενημερωθεί ταχύτατα η επίσημη AVTOVAZ. Η ρωσική εταιρεία έδειξε γρήγορα το ενδιαφέρον της και, κατόπιν συμφωνίας, ορίστηκε ως ο επίσημος συνεργάτης της ομάδας των Ελβετών Μάριο Γιάκομπερ και ο Σλάνταν Μίλιτς.

Κάπως έτσι, η ομάδα απέκτησε το νέο όνομα “Niva Red Legend Team” και θα στηθεί στην γραμμή της εκκίνησης του επερχόμενου ράλι Dakar, το οποίο θα διεξαχθεί στην Σαουδική Αραβία από τις 2 έως τις 14 Ιανουαρίου 2022. Το αυτοκίνητο θα αγωνιστεί στο Dakar Classic, κατηγορία στην οποία η έγκυρη συμμετοχή προϋποθέτει ολόιδιο αυτοκίνητο να έχει αγωνιστεί στο Dakar μέχρι το 2000. Για την ιστορία, αξίζει να αναφέρουμε ότι η μεγαλύτερη επιτυχία του Lada Niva στον συγκεκριμένο αγώνα ήταν η δεύτερη θέση το 1982 και το 1983

“Μόλις μάθαμε γι’ αυτό το project, σπεύσαμε να στηρίξουμε την ομάδα. Θα τους ακολουθήσουμε σε αυτό το ταξίδι γιατί πρεσβεύουν τις ίδιες αξίες: αυτές του ανταγωνισμού, της περιπέτειας και της φιλίας”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Fabien Goulmy, Marketing Director της AVTOVAZ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.