TractioN: Δείτε το επίσημο trailer του 11ου επεισοδίου της 25ης σεζόν

Δείτε το επίσημο trailer του 11ου επεισοδίου της 25ης σεζόν του τηλεοπτικού TractioN, που θα προβληθεί αυτή την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στις 14:10 στο Star.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Τη Νικόλ Ελευθεριάδου, το χρυσό κορίτσι της ελληνικής υδατοσφαίρισης, υποδέχεται ο Κώστας Στεφανής στο καινούργιο επεισόδιο του TractioN! Αφού οδήγησε την Εθνική Ελλάδος στη μεγάλη πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, η σπουδαία πολίστρια παίρνει το τιμόνι του αμιγώς ηλεκτρικού -και συναρπαστικού- Cupra Born. Μάλιστα, οι κάμερες της εκπομπής καταγράφουν μια… ιστορική στιγμή για τη σχέση της Νικόλ με την αυτοκίνηση, καθώς δεν είχε οδηγήσει ποτέ πριν ηλεκτροκίνητο όχημα.

Καθώς η Νικόλ Ελευθεριάδου ανταλλάσσει εντυπώσεις με τον Κώστα Στεφανή, η συζήτηση μέσα στο hi-tech σαλόνι του Cupra Born ακολουθεί κάπως την εξέλιξη ενός αγώνα υδατοσφαίρισης: Κινείται από τη μία περιοχή στην άλλη, ανάμεσα στις οδηγικές και τις αθλητικές εμπειρίες, καθώς η Νικόλ Ελευθεριάδου περιγράφει το τι ακριβώς προϋποθέτει ο πρωταθλητισμός. Οι βρετανόφωνοι το λένε «commitment», εμείς το λέμε πάθος, αφοσίωση, στοχοπροσήλωση, κυνήγι της τελειότητας, διαρκής αγώνας για τη μετάθεση των ορίων. Και η Νικόλ θα μπορούσε να είναι ο ορισμός όλων των προηγουμένων.

Επιπλέον, η Νικόλ Ελευθεριάδου εξομολογείται στον Κώστα Στεφανή ότι τυγχάνει φανατική φίλη της εκπομπής!


Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

  • MG HS: Ο Θωμάς και η Ινώ γνωρίζονται με τη ναυαρχίδα των CSUV της MG, το εντυπωσιακά προικισμένο HS. Γιορτάζοντας έναν αιώνα ιστορίας, η MG πραγματοποιεί…επίθεση φιλίας στην αγορά, παρουσιάζοντας μοντέλα που δελεάζουν με την πρώτη. Αυτό, άλλωστε, διαπιστώνουν οι συνεργάτες του TractioN, προσπαθώντας να απαριθμήσουν όλα τα τεχνολογικά εφόδια του MG HS, όλες τις λεπτομέρειες που προσδίδουν αίσθηση πολυτέλειας, σε συνδυασμό όμως με το μεγάλο του προσόν: Την εξαιρετικά ελκυστική τιμή αγοράς του!

  • HONDA CRF 1100L AFRICA TWIN: Ο Θανάσης παρουσιάζει την τελευταία έκδοση της διάσημης και αγαπημένης Honda Africa Twin, ενός μοντέλου με πολύ ξεχωριστή ιστορία και πολλές χιλιάδες φανατικούς φίλους σε όλο τον κόσμο. Πλέον, η Africa Twin είναι διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις, τη γνώριμη onoff, και την Adventure, με χαρακτηριστικά που βελτιώνουν ακόμη περισσότερο την… όρεξή της για μεγάλα ταξίδια. Εξοπλισμένη με εξαρτήματα προηγμένης τεχνολογίας σε όλους τους επιμέρους τομείς, η Honda CRF 1100L Africa Twin είναι μια μοτοσικλέτα-πρόκληση για περιπέτεια. Και, ως γνωστόν, η περιπέτεια είναι το αλάτι της ζωής -ίσως και το ελιξίριο της νεότητας!
  • JOHN HAUGLAND WINTER RALLY SCHOOL: Στην παγωμένη Νορβηγία ταξιδεύει ο Κώστας και στην εκπληκτική, εξειδικευμένη σχολή αγωνιστικής οδήγησης σε χιόνι και πάγο, του John Haugland. Το TractioN, αποκλειστικά για το ελληνικό κοινό, παρουσιάζει ένα πραγματικά ξεχωριστό σχολείο, όπου το αντικείμενο των…σπουδών είναι ο έλεγχος. Ο John Haugland, ένας πολύπειρος οδηγός αγώνων ο ίδιος, εκπαιδεύει νέους αγωνιζόμενους, βοηθώντας τους να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και δημιουργώντας, εν τέλει, τους επόμενους πρωταθλητές ράλι. Φυσικά, το TractioN δεν θα μπορούσε να επισκεφθεί το John Haugland Winter Rally School με… άδεια χέρια: Ο Κώστας Στεφανής δοκιμάζει την αντοχή του κ. καθηγητή στη νοσταλγία, δείχνοντάς του εικόνες από παλιά Ράλι Ακρόπολις, όπου ο John Haugland διδασκόταν πώς ελέγχεται ένα αυτοκίνητο που γλιστρά στο ελληνικό χώμα!

Ακολουθεί το επίσημο Trailer της εκπομπής, την οποία μπορείτε να δείτε live διαδικτυακά εδώ στις 25 Φεβρουαρίου στις 14:10.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.