Τρομακτικό: H στιγμή που τροχός μονοθεσίου εκτοξεύεται προς την εξέδρα (+video)

Το video κάνει τον γύρο του διαδικτύου! Δείτε τι συνέβη σε αγώνα του Indy 500, όταν τροχός μονοθεσίου πέρασε πάνω από τα προστατευτικά...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Indy 500

Ένα τρομακτικό ατύχημα συνέβη σε πρόσφατο αγώνα του Indy 500. Έπειτα από σύγκρουση μονοθεσίων, αποκολλήθηκε τροχός και εκτοξεύθηκε εκτός της πίστας με κατεύθυνση προς εξέδρα που ήταν γεμάτη με κόσμο. Ευτυχώς, η τύχη ήταν με το μέρος των θεατών!

Όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί, η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που έδωσε πολύ μεγάλη ταχύτητα και ύψος στον τροχό του οδηγού Rosenqvist. Αποτέλεσμα ήταν να περάσει πάνω από τα προστατευτικά της πίστας και να κατευθυνθεί προς την γεμάτη με θεατές κερκίδα.

Ευτυχώς, τελικά ο τροχός κατέληξε στο πάρκινγκ της πίστας και δεν χτύπησε κάποιον άνθρωπο. Αντιθέτως, καρφώθηκε στο εμπρός τμήμα σταθμευμένου αυτοκινήτου προκαλώντας ζημιές στο εμπρός φανάρι, το καπό και το πλευρικό φτερό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε περίπτωση που κατέληγε στην κερκίδα, θα θρηνούσαμε έναν ή και περισσότερους ανθρώπους.

Ακολουθούν δύο videos, με το πρώτο να δείχνει τη στιγμή της σύγκρουσης και το δεύτερο την ζημιά που προκλήθηκε στο σταθμευμένο όχημα.

Πηγή: usatoday.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.