Τρομακτικό: Υπερεκτίμησε τις ικανότητές του και τον πήρε το ποτάμι (+video)

Αυτό το video είναι για να μας θυμίζει πως ποτέ δεν πρέπει να υπερεκτιμούμε τις δυνατότητες τόσο τις δικές μας όσο και του αυτοκινήτου μας.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν καθημερινά videos με οδηγούς που υπερβάλουν και καταλήγουν να εμπλέκονται σε ατύχημα/δυστύχημα. Τι περισσότερες φορές είναι γιατί έχουν υπερεκτιμήσει τις ικανότητες τις δικές τους ή του αυτοκινήτου τους.

Αυτό συνέβη και στην συγκεκριμένη περίπτωση, στο video που θα δούμε πιο κάτω, όταν ο οδηγός του Mitsubishi Pajero θεώρησε πως μπορεί να διασχίσει τα ορμητικά νερά (κάτι που όπως έχουμε πει και στο παρελθόν δεν κάνουμε ποτέ). Προφανώς και ο υπολογισμός του ήταν λάθος και έτσι σε λίγα δευτερόλεπτα βρέθηκε σε μία άκρως επικίνδυνη κατάσταση και σίγουρα πολύ τρομακτική για όλους όσους βρίσκονταν στο αυτοκίνητο.

Το Mitsubishi Pajero παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά και ανεξέλεγκτο ακολουθούσε την πορεία τους. Το video μας έρχεται από την Δομινικανή Δημοκρατία και στο τέλος του βλέπουμε τους τρεις επιβάτες να είναι στην οροφή του αυτοκινήτου, με το αυτοκίνητο ακινητοποιημένο.

Ευτυχώς δεν πλήρωσαν με την ζωή τους το λάθος του οδηγού. Ας ελπίσουμε πως αυτό το video θα είναι ένα καλό παράδειγμα προς αποφυγή για τους οδηγούς, καθώς και εδώ στην χώρα μας έχουν συμβεί τέτοια περιστατικά με ολέθριες συνέπειες.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr