Βγήκε ζωντανή από Ford Bronco που έπεσε σε γκρεμό 122 μέτρων

Όλα ξεκίνησαν από μία αναστροφή σε μονόδρομο, δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ομαλά. Οι εικόνες του Ford Bronco σοκάρουν...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Bronco

Κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι γίνεται ένας άνθρωπος να βγει ζωντανός από αυτοκίνητο που πέφτει σε γκρεμό 122 μέτρων. Κι όμως, η τύχη ήταν με το μέρος της οδηγού του εικονιζόμενου Ford Bronco, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς. Ας δούμε τι συνέβη σύμφωνα με τις Αρχές της κομητείας San Miguel.

Διαβάστε επίσης: Νέο Ford Bronco Sport, το μικρό… αχαλίνωτο πουλάρι

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν η 23χρονη οδηγός του Ford Bronco, μία φίλη της, αλλά και ο σκύλος της. Καθώς κινούνταν σε ορεινή διαδρομή, διαπίστωσαν ότι έπρεπε να κάνουν αναστροφή. Η συνοδηγός κατέβηκε από το όχημα ώστε να δίνει οδηγίες, τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν ομαλά.

Η οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο ακυβέρνητο έπεσε σε γκρεμό ύψους 122 μέτρων. Σύμφωνα με τις Αρχές, η νεαρή γυναίκα εκτοξεύθηκε έξω από το αυτοκίνητο στη διάρκεια της πτώσης, το ίδιο συνέβη και στον σκύλο της, ενώ ο κινητήρας αποκολλήθηκε από το αυτοκίνητο.

Λίγο μετά το συμβάν πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από την σελίδα “San Miguel County Sheriff”. Σύμφωνα με τις Αρχές, η 23χρονη έχει υποστεί σοβαρά τραύματα, ο σκύλος νοσηλεύεται σε τοπικό κτηνιατρείο και ασφαλώς η συνοδηγός δεν έχει τραυματιστεί μιας και βρισκόταν εκτός του αυτοκινήτου. Πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε την επίσημη ανακοίνωση των Αρχών. 

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.