Βιομετρική κάμερα παρακολούθησης του οδηγού από την Volvo

Η Volvo ανέκαθεν έδινε προτεραιότητα στην ασφάλεια και πλέον με τη βοήθεια της τεχνολογίας περνάει σε άλλο επίπεδο.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

To 2019 θα είναι η χρονιά κατά την οποία η Volvo θα αρχίσει να τοποθετεί κάμερα στο εσωτερικό των αυτοκινήτων της (μόνο σε όσους ιδιοκτήτες το επιθυμούν). Δεν θα είναι όμως κάμερα η οποία θα ελέγχει την κυκλοφορία εμπρός ή περιμετρικά του αυτοκινήτου, αλλά τον ίδιο τον οδηγό και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Ως γνωστών η Volvo πιστεύει και επενδύει πολλά στην ασφάλεια των αυτοκινήτων της και των επιβατών που βρίσκονται σε αυτά και έτσι θέλει να εξασφαλίσει πως με αυτή την κάμερα ποτέ δεν θα βρεθεί πίσω από το τιμόνι ένας οδηγός που δεν είναι σε καλή κατάσταση.

Η κάμερα της Volvo χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας προκειμένου να καταγράφει την συμπεριφορά του οδηγού και θα συλλέγει βιομετρικά δεδομένα μέσω της κόρης των ματιών του οδηγού. Ακόμη και το επίπεδο της γλυκόζης ενός ατόμου θα μπορεί να μετρηθεί και αν βρεθεί σε μη φυσιολογικά επίπεδα θα γίνεται αυτόματα κλήση σε νοσοκομείο ή συγγενή του οδηγού (αναλόγως τι έχει επιλεγεί από τον ίδιο τον οδηγό). Παράλληλα, η κάμερα σε συνεργασία με τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου θα μπορεί να ανακουφίσει τον οδηγό, βελτιώνοντας τις συνθήκες την καμπίνα (θερμοκρασία, θερμαινόμενο κάθισμα κλπ.) κατά την διάρκεια της διαδρομής αλλά χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες της αυτόνομης οδήγησης, αφού θα μπορεί να βάλει το αυτοκίνητο σε… safe mode.


Η Volvo εξελίσσει και δοκιμάζει αυτού του είδους τις κάμερες από το 2014 και θεωρεί πως σε συνεργασία με την αυτόνομη οδήγηση μπορεί πραγματικά να σωθούν ζωές, αφού θα αποτραπούν πολλά πιθανά ατυχήματα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]