Τα όρια ταχύτητας έμειναν και αυτά στο σπίτι… στην Βρετανία

Την προσοχή των οδηγών εφιστούν οργανισμοί στη Μ.Βρετανία που υπογραμμίζουν ότι τα όρια ταχύτητας ισχύουν πάντα, και τώρα που οι δρόμοι είναι άδειοι.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Όρια ταχύτητας Βρετανία

Τα μέτρα που έχουν υιοθετήσει οι περισσότερες κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορωνοϊού έχουν αδειάσει τους δρόμους σε μεγάλες και μικρές πόλεις αλλά και τους αυτοκινητόδρομους.

Αν και η κίνηση στους δρόμους έχει μειωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό, υπάρχουν πολλοί οδηγοί που θεωρούν ότι αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να “γκαζώσουν” λίγο παραπάνω αψηφώντας τα όρια ταχύτητας και όχι μόνο. Αυτό είναι κάτι που φαίνεται να παρατηρείται και στο Λονδίνο, σύμφωνα με τον οργανισμό οδικής βοήθειας GEM Motoring Assist που σημειώνει ότι παρά τα μέτρα παρατηρείται συμπεριφορά που σοκάρει, τουλάχιστον για τα μέτρα των Βρετανών.

Χαρακτηριστικά είναι και μερικά από τα παραδείγματα που αναφέρει ο οργανισμός. Η βρετανική αστυνομία κατέγραψε οδηγό να κινείται με ταχύτητα κοντά στα 170 χλμ./ώρα σε ζώνη 97 χλμ./ώρα. Όταν ρωτήθηκε για την παραβίαση των ορίων ο οδηγός του οχήματος ανέφερε ότι δεν… κατάλαβε ότι πήγαινε τόσο γρήγορα καθώς ο δρόμος ήταν άδειος και ήσυχος.

Ακόμη πιο γρήγορα κινήθηκε οδηγός πολυτελούς μοντέλου στον αυτοκινητόδρομο M1 με ταχύτητα κοντά στα 250 χλμ./ώρα μένοντας πάνω από τα 160 χλμ./ώρα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η υπέρβαση των ορίων ταχύτητας και η απροσεξία είναι δύο πράγματα που παρατηρήθηκαν και στη χώρα μας το Μάρτιο με τη διαφορά να είναι μικρή έναντι του Φεβρουαρίου, παρά τη σαφή μείωση της κυκλοφορίας. Διαβάστε περισσότερα για τους ελέγχους της Τροχαίας εδώ.

Τα όρια ταχύτητας πρέπει να τηρούνται πάντα, ακόμη περισσότερο στους δρόμους της πόλης. Οι άδειοι δρόμοι πρέπει να λειτουργούν υπέρ της τήρησης των ορίων και στο αστικό περιβάλλον. Πλέον δεν υπάρχει κίνηση που καθυστερεί κάποιον από το να φτάσει στον προορισμό του, ενώ οι άδειοι δρόμοι ρίχνουν την εγρήγορση του οδηγού και αυξάνουν παράλληλα την πιθανότητα εμπλοκής σε ατύχημα που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί αν τηρούνταν τα όρια ή να είχε σημαντικά μικρότερο αντίκτυπο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr