Ξεκίνησαν οι Black Friday προσφορές της Citroen

Οι προνομιακές προσφορές για όλα τα μοντέλα της Citroen στο πλαίσιο του εμπορικού θεσμού Black Friday βρίσκονται ήδη σε ισχύ και περιμένουν να τις ανακαλύψετε.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

H ελληνική αντιπροσωπεία της Citroen συμμετέχει φέτος στον εμπορικό θεσμό Black Friday διευκολύνοντας τους φίλους της γαλλικής εταιρείας να αποκτήσουν ένα από τα μοντέλα της που ονειρεύονται, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η νέα έκθεση για Peugeot/Citroen/DS/Opel

Με την τόλμη και την καινοτομία να αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά του DNA της μάρκας καθόλη την πορεία της ιστορίας της, η Citroen καινοτομεί σήμερα κάνοντας τον τρόπο απόκτησης των μοντέλων της από τους φίλους της μάρκας και τους υποψήφιους αγοραστές πιο εύκολο από ποτέ.


Οι προνομιακές τιμές ισχύουν για όλη την γκάμα των μοντέλων της Citroen έως και την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, σε όλο το επίσημο δίκτυο διανομέων της.

Διαβάστε επίσης: Το γαλλικό μοντέλο που αλλάζει εντελώς… χαρακτήρα

Στις προτάσεις Black Friday της Citroën συμπεριλαμβάνονται και τα best seller της μάρκας Citroen C3, Citroen C3 Aircross & Citroen C5 Aircross όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της, σε όλες τις εκδόσεις (αμιγώς ηλεκτρικές, Plug in hybrid, βενζίνης και πετρελαίου).

Τα μοναδικά χαρακτηριστικά που φέρουν τα μοντέλα της Citroen – κορυφαίο επίπεδο άνεσης, πλήρως εξοπλισμένες εκδόσεις, μοναδική σχέση “value for money”, ευρεία γκάμα συστημάτων υποβοήθησης, πλήθος επιλογών συνδεσιμότητας, πέντε (5) χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και οδική βοήθεια – σε συνδυασμό με τις προνομιακές τιμές απόκτησής τους, σίγουρα θα προσεγγίσουν το ενδιαφέρον μιας μεγάλης μερίδας του κοινού.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.