Ξεκίνησε η παραγωγή του νέου Ford Puma. Δείτε σε ποια χώρα κατασκευάζεται

Ξεκίνησε η παραγωγή του νέου Ford Puma του νέου μικρού SUV της μάρκας. Δείτε σε ποια χώρα θα κατασκευάζεται.

Βρείτε μας στο

Τα πρώτα νέα Ford Puma βγαίνουν από τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου της Ford στην Κραϊόβα της Ρουμανίας. Το Ford Puma με το mild-hybrid σύστημα κίνησης των 48 volt είναι το πρώτο υβριδικό μοντέλο που κατασκευάζεται στη Ρουμανία μετά από επένδυση ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ στις εγκαταστάσεις παραγωγής της Ford.

Η Ford έχει αυξήσει το ανθρώπινο δυναμικό της προσλαμβάνοντας επιπλέον 1.700 άτομα και έχει επενδύσει περίπου 200 εκατομμύρια ευρώ στις εγκαταστάσεις της στην Κραϊόβα, προκειμένου να υποστηρίξει την παραγωγή του μοντέλου της. Έτσι, η συνολική επένδυση της Ford στην Κραϊόβα έχει ανέλθει σε περίπου 1,5 δις ευρώ από το 2008 μέχρι και σήμερα.

Με την έναρξη παραγωγής του νέου Puma, το εργοστάσιο στην Κραϊόβα κατασκευάζει παράλληλα και για πρώτη φορά στα χρονικά δύο σειρές μοντέλων.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το νέο Ford Puma.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr