Υπουργείο Περιβάλλοντος: “Πράσινο φως” για τον υπερσταθμό των ΚΤΕΛ στον Ελαιώνα

Ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση του νέου ΚΤΕΛ! Θα αποτελείται από 4 κτήρια και θα εξυπηρετεί 40.000 επιβάτες ημερησίως. Οι πρώτες πληροφορίες...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ΚΤΕΛ

Θετική ήταν η εξέλιξη σχετικά με την μεταφορά του ΚΤΕΛ από τον Κηφισό στον Ελαιώνα. Η περιβαλλοντική έκθεση για τον υπερσταθμό “πήρε” το πράσινο φως από υπουργείο Περιβάλλοντος, γεγονός που αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την προκήρυξη του έργου.

Όπως αναφέρεται στην σχετική μελέτη, ο νέος υπερσταθμός ΚΤΕΛ θα αναπτυχθεί σε τέσσερα κτήρια, με την συνολική έκταση του κλειστού χώρου να αγγίζει τα 41.115 τ.μ. Η δε συνολική έκταση του έργου θα αγγίζει τα 66.420 τ.μ. και θα αναπτυχθεί σε περιοχή του Ελαιώνα που περικλείεται από την Λεωφόρο Κηφισού, την Ιερά οδό και τις οδούς Αγίας Άννης και Πιερίας

40.000 επιβάτες ημερησίως, σύνδεση με ΜΕΤΡΟ
Το κόστος του υπερσταθμού ΚΤΕΛ υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσει τα 100 εκατ. ευρώ. Θα εξυπηρετεί 40.000 επιβάτες ημερησίως, αριθμός που μεταφράζεται σε 15 εκατ. επιβάτες ανά έτος. Κάτι τέτοιο καθιστά το έργο ως δεύτερη σημαντικότερη συγκοινωνιακή πύλη της πρωτεύουσας πίσω από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι θα υπάρχει άμεση σύνδεση με το ΜΕΤΡΟ (γραμμή 3) προσφέροντας στους ταξιδιώτες εύκολη μεταφορά προς το κέντρο της πόλης, το αεροδρόμιο και το λιμάνι του Πειραιά.

Κτιριακό λειτουργικό πρόγραμμα Κεντρικού Σταθμού Υπεραστικών Λεωφορείων (ΚΣΥΛ):
-Αίθουσα Αφίξεων – Αναχωρήσεων επιβατών (Κεντρική αίθουσα σταθμού, περιοχή εκδοτηρίων. Διάφορες βοηθητικές υπηρεσίες, Περιοχή ελεγχόμενης κυκλοφορίας επιβατών).
-Περιοχή Αφίξεων – Αναχωρήσεων Λεωφορείων Εθνικών Προορισμών (κυκλοφορία οχημάτων, κυκλοφορία πεζών).
-Περιοχή διακίνησης αποσκευών (κλειστοί αποθηκευτικοί χώροι, βοηθητικοί χώροι διακίνησης).
-Περιοχή γραφείων Σταθμού Υπεραστικών Λεωφορείων (Γραφεία διακίνησης, περιοχή ανάπαυσης οδηγών).
-Χώροι πολιτιστικού ενδιαφέροντος (εκθεσιακός χώρος, περιοχή συνεδριακού κέντρου)
-Περιοχή Αφίξεων – Αναχωρήσεων Λεωφορείων Διεθνών Προορισμών (κυκλοφορία οχημάτων, κυκλοφορία πεζών).
-Περιοχή Χώρων Στάθμευσης Οχημάτων (Λεωφορεία Κ.Τ.Ε.Λ. – Στάθμευση μακράς διάρκειας και αναμονή λεωφορείων, ιδιωτικά αυτοκίνητα).
-Περιοχή κυκλοφορίας οχημάτων.
-Διάφορες Υποδομές Λεωφορείων (στεγασμένοι χώροι).
-Εγκαταστάσεις Η/Μ
Σταθμός μετεπιβίβασης – Σύνδεση με το σταθμό Μετρό «Ελαιώνας» (στεγασμένη κίνηση – σύνδεση με Κεντρικό Σταθμό, εμπορικές χρήσεις).
-Λοιπές χρήσεις (Εμπορικές – Τουριστικές).
-Υπαίθριοι χώροι συνάθροισης κοινού.

Πηγή: ypodomes.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.