1.200.000 χλμ. δοκιμών για το επερχόμενο Land Rover Defender

Το Land Rover Defender είναι ένα εμβληματικό μοντέλο, όχι μόνο για την ίδια τη μάρκα αλλά και για την αυτοκίνηση γενικότερα και η νέα του γενιά βρίσκεται προ των πυλών.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το Land Rover Defender είναι από τα πλέον ιστορικά μοντέλα της αυτοκίνησης καθώς φέτος κλείνει τα 71 χρόνια του από την παρουσίασή του στο Amsterdam Motor Show. Η νέα του γενιά είναι επόμενο να είναι από τα μοντέλα εκείνα που αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ όπως όλα δείχνουν η αποκάλυψή της θα γίνει μέσα στην χρονιά, με τις πωλήσεις να ξεκινούν στις αρχές του ερχόμενου έτους. Τουλάχιστον αυτό προβλέπει το χρονοδιάγραμμα της εταιρείας.

Αυτό το διάστημα το Defender βρίσκεται στην τελική φάση των δοκιμών εξέλιξης, οι οποίες εκτός από τις καθιερωμένες δοκιμές σε ακραίες συνθήκες περιλαμβάνουν και ιδιαίτερες δοκιμασίες, που είναι προσαρμοσμένες σε αυτό. Έτσι, έχουν σχεδιαστεί απαιτητικές διαδρομές εκτός ασφάλτου, σε κάθε είδους τερέν αλλά και με κάθε είδους εμπόδια.

Το Land Rover Defender έχει πατήσει τους τροχούς του σε αφιλόξενα, για ένα αυτοκίνητο και όχι μόνο, μέρη, από την Κένυα έως και την Β. Αμερική και έχει οδηγηθεί σε θερμοκρασίες που ποικίλουν από πολύ μείον έως και πολύ… συν, ενώ έχει φτάσει σε υψόμετρο που ξεπέρασε τα 3.000 μέτρα.

Συνολικά, μέχρι την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το Land Rover έχει διανύσει περισσότερα από 1.200.000 χιλιόμετρα και έχει φέρει εις πέρας περισσότερες από 45.000 δοκιμασίες.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr