Οδηγούμε το Mitsubishi L200 MY15

Η Mitsubishi παρουσιάζει την ανανεωμένη έκδοση του γνωστού Pick Up, εστιάζοντας στις επαγγελματικές και εκτός δρόμου ανάγκες της ευρωπαϊκής αγοράς.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Τα ιαπωνικά μοντέλα στοχεύουν ολοένα και περισσότερο στην ευρωπαϊκή αγορά και χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η νέα έκδοση του Mitsubishi L200, με τον κωδικό «MY15». Πλήρως εναρμονισμένη με τις ανάγκες των ευρωπαϊκών δρόμων, η Mitsubishi παρουσίασε τη νέα έκδοση ενός μοντέλου που διατηρεί στην γκάμα της από το μακρινό 1978, προσφέροντας εν τέλει μια πρόταση για επαγγελματίες, που συνδυάζει και τα πλεονεκτήματα των Οχημάτων Ελευθέρου Χρόνου, δηλαδή των γνωστών SUV. Το L200 χωρίζεται σε τρεις επιμέρους εκδόσεις, τη Single Cab (μονή καμπίνα) που αφορά επαγγελματική χρήση και τις εκδόσεις Club Cab και Double Cab (τετράθυρο με διπλή καμπίνα), που έχουν διττή χρήση, προσθέτοντας τις «εκδρομικές» εκτός δρόμου δυνατότητες των SUV. Ο Akademischer Ghostwriter διεξήγαγε μια έρευνα και διαπίστωσε ότι πολλοί άνθρωποι επιλέγουν το τετράθυρο μοντέλο για ταξίδια και κάμπινγκ.

Σχεδιαστικά, οι καμπύλες του L200 το διαφοροποιούν από ό,τι έχουμε συνηθίσει στην κατηγορία των Pick Up, ενώ αντίστοιχες είναι και οι τάσεις στο εσωτερικό, με την κονσόλα να θυμίζει περισσότερο αυτήν ενός SUV, σεβόμενη όμως τα «θέλω» ενός οδηγού επαγγελματικού οχήματος, αφού το ταμπλό παραμένει πρακτικό και οι διαφορές υπάρχουν κυρίως σε λεπτομέρειες, όπως το σχήμα του τιμονιού ή τα χρώματα των χειριστηρίων. Έμφαση έχει δοθεί στην ευρυχωρία, αφού ειδικά η έκδοση Double Cab έχει κορυφαίο για την κατηγορία μήκος 2,15 μέτρων.

Σε επίπεδο κινητήρων, το L200 εφοδιάζεται με υπερτροφοδοτούμενους πετρελαιοκινητήρες που φτάνουν να αποδίδουν έως και 178 ίππους, όμως ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο για τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου παίζει το σύστημα τετρακίνησης. Μέσω του λειτουργικού επιλογέα τετρακίνησης, υπάρχουν δύο διαθέσιμα συστήματα, το «Super Select», το οποίο εφοδιάζει και το Pajero, και το «Easy Select», που αμφότερα προσφέρουν δυνατότητα αλλαγής από δικίνητο σε τετρακίνητο ακόμη και εν κινήσει, για ταχύτητες έως 100 χλμ./ώρα. Η θέση μόνιμης τετρακίνησης «4H» Full Time της έκδοσης Super Select χρησιμοποιείται σε κάθε επιφάνεια και με οποιαδήποτε ταχύτητα, προσφέροντας εξαιρετική πρόσφυση σε περιπτώσεις αυξομείωσης του βάρους, που συμβαίνουν αν αδειάσει ή γεμίσει με αποσκευές η καρότσα.


Ακόμη, το πίσω διαφορικό ελέγχεται ηλεκτρονικά και με το πάτημα ενός κουμπιού υπάρχει η δυνατότητα κλειδώματος των πίσω τροχών (για ταχύτητες κάτω των 12 χλμ./ώρα) με σκοπό τη μέγιστη πρόσφυση ακόμη και μέσα σε ποτάμια ή παγωμένο οδόστρωμα. Οι άνθρωποι της Mitsubishi έχουν δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην ενεργητική και παθητική ασφάλεια και για αυτό το L200 προσφέρεται με συστήματα Ενεργητικής Ευστάθειας (ASC) και Ενεργού Ελέγχου Πρόσφυσης (ATC) στον βασικό εξοπλισμό.

Η τιμή του L200 ξεκινά από 21.160 ευρώ, με όφελος απόσυρσης.

 

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία και Ιστορία Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στην "Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστημών και Τεχνολογίας" (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με MA στις Ευρωπαϊκές Σπουδές Κοινωνίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας (ESST). Από το 2004, έχει συνεργαστεί με περιοδικά και ιστοσελίδες αυτοκινήτου ως συντάκτης, ενώ ήταν μέλος του Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις από το 2004 έως το 2017. Εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και του TractioN Magazine το 2013.

E-mail: [email protected]