Σφαιριδιοβολή: Η άγνωστη τεχνολογία που “ανασταίνει” την παλιά πίσσα (+video)

Πρόσφατα εφαρμόστηκε σε ακόμα μία λεωφόρο της Αττικής. Ας δούμε τι είναι η σφαιριδιοβολή και ποια είναι τα πλεονεκτήματά της...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Σφαιριδιοβολή

Πρόσφατα, η Περιφέρεια Αττικής γνωστοποίησε ότι εφάρμοσε σε λεωφόρο μία τεχνολογία που ονομάζεται Σφαιριδιοβολή. Πάμε να δούμε τι είναι η συγκεκριμένη μέθοδος και πως επηρεάζει την ασφάλεια που παρέχει ένας δρόμος.

Λ. Κηφισού: Η οδική ασφάλεια αναβαθμίζεται με νέου τύπου μπαριέρες

Αρχικά, να αναφέρουμε ότι η συγκεκριμένη μέθοδος εφαρμόστηκε σε τμήμα της λεωφόρου Αλίμου-Κατεχάκη και πιο συγκεκριμένα στο ρεύμα προς Λ. Μεσογείων (έξοδος Αττικής Οδού). Εκεί, έχει διαπιστωθεί ότι όταν το επιτρέπουν οι κυκλοφοριακές συνθήκες αναπτύσσονται αυξημένες ταχύτητες που οδηγούν σε συχνές εκτροπές οχημάτων. Αυτός ήταν και ο λόγος που έγιναν εργασίες σφαιριδιοβολής.


Η μέθοδος της σφαιριδιοβολής
Πρόκειται για έναν τρόπο αναβάθμισης του δείκτη αντιολισθηρότητας του οδοστρώματος, ο οποίος δεν απαιτεί την αντικατάσταση της ασφάλτου. Μάλιστα, σε δρόμους που βρίσκονταν σε κακή κατάσταση, έχει παρατηρηθεί ακόμα και αύξηση του δείκτη αντιολισθηρότητας σε ποσοστό 250%. Κατά την συγκεκριμένη εργασία, το ειδικό όχημα εκτοξεύει μικροσκοπικές, χαλύβδινες σφαίρες στην άσφαλτο, αλλάζοντας την “γυαλισμένη” επιφάνεια της φθαρμένης ασφάλτου.

Πέρα από την αναβάθμιση του δείκτη αντιολισθηρότητας του οδοστρώματος, σημαντικό πλεονέκτημα είναι το χαμηλό κόστος. Υπολογίζεται ότι αυτή η μέθοδος είναι κατά 1/16 πιο οικονομική από τη νέα ασφαλτόστρωση. Επίσης, η εργασία ολοκληρώνεται πολύ πιο γρήγορα και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να κλείσει ο δρόμος, όπως συμβαίνει κατά τις ασφαλτοστρώσεις.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.