Λ. Κηφισού: Η οδική ασφάλεια αναβαθμίζεται με νέου τύπου μπαριέρες

Ειδικές μπαριέρες ασφαλείας τύπου "New Jersey" αποκτά η Λεωφόρος Κηφισού σε ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία. Δείτε που θα εγκατασταθούν!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Περιφέρεια Αττικής

Στην προσπάθειά της να αναβαθμίσει την οδική ασφάλεια, η Περιφέρεια Αττικής προχώρησε στην αντικατάσταση παλαιών στηθαίων. Την θέση τους παίρνουν σύγχρονα συστήματα αναχαίτισης οχημάτων τύπου “New Jersey”.

Που θα τοποθετηθούν
Τα έργα γίνονται από τη Διεύθυνση Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών και αφορούν σε σημαντικές παρεμβάσεις στη δεξιά οριογραμμή του ρεύματος της Λ. Κηφισού προς Πειραιά, 200 μ. πριν τη γέφυρα της Λ. Αθηνών (Καβάλας). Ειδικότερα, στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει χαρακτηριστική αριστερή καμπύλη και παρατηρούνται συχνές εκτροπές οχημάτων λόγω υπερβολικής ταχύτητας, κυρίως νυκτερινές ώρες. Αποτέλεσμα είναι οι επαναλαμβανόμενες σωματικές βλάβες των επιβαινόντων και η καταστροφή των μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας σε μόνιμη βάση.

Στηθαία με αυξημένη ασφάλεια
Τα νέα συστήματα εναρμονίζονται με τα ευρωπαϊκά πρότυπα και είναι κατασκευασμένα κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να παρουσιάζουν αυξημένη ακαμψία. Παράλληλα λειτουργούν αποτελεσματικότερα σε περίπτωση ατυχήματος καθώς επιτρέπουν να εκτονωθεί η ενέργεια πρόσκρουσης και είναι κατάλληλα κατασκευασμένα, ώστε να έχουν αυξημένη αντοχή στο χρόνο. Ταυτόχρονα παρουσιάζουν αυξημένη ασφάλεια και για τους δικυκλιστές.

Για την αύξηση του παρεχόμενου επιπέδου οδικής ασφάλειας στο εν λόγω σημείο, η Περιφέρεια Αττικής αντικατέστησε τα μεταλλικά στηθαία ασφαλείας με Σύστημα Αναχαίτισης Οχημάτων (Σ.Α.Ο.)  σύμφωνα με  το Ευρωπαϊκό Πρότυπο ΕΛΟΤ-ΕΝ-1317-2. “H οδική ασφάλεια σώζει ζωές. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να είναι ασφαλείς οι πολίτες της Αττικής”, αναφέρει ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.