Νέα diesel έκδοση για το best seller της BMW – Η τιμή του στην Ελλάδα

Νέα έκδοση με diesel κινητήρα για το SUV της BMW που "σαρώνει" στην ελληνική αγορά! Συνδυάζοντας καλές επιδόσεις και οικονομία...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW X1

Η BMW X1 αποτελεί αυτή την στιγμή το πιο επιτυχημένο μοντέλο στη γκάμα της βαυαρικής εταιρείας στην Ελλάδα. Ενδεικτικά, με 1.332 ταξινομήσεις στο πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους κατάφερε να προσπεράσει άλλες, επίσης δημοφιλείς προτάσεις της εταιρείας, όπως για παράδειγμα η BMW Σειρά 1.

Δείτε επίσης: To χιλιάρι B-SUV διαθέσιμο με έκπτωση – Τιμή εκκίνησης κάτω από 20.000 ευρώ

Τώρα, στον ενημερωμένο τιμοκατάλογο του γερμανικού SUV προστίθεται ακόμα μία επιλογή με diesel κινητήρα. Ο λόγος για την έκδοση sDrive20d με τον 2λιτρο κινητήρα και την ήπια υβριδική τεχνολογία. Το συγκεκριμένο μοτέρ ερχόταν μόνο με τετρακίνηση, κάτι που άλλαξε στον τελευταίο τιμοκατάλογο της εταιρείας.


163+19 ίπποι και 4,8 λτ./100 χλμ.
Το συγκεκριμένο μοτέρ έχει για την ακρίβεια χωρητικότητα 1.995 κ.εκ. και με την βοήθεια του ηλεκτρικού μοτέρ αποδίδει 163+19 ίππους. Η μέγιστη ροπή αγγίζει τα 400 Nm και η κίνηση περνά στον εμπρός άξονα μέσω αυτόματου κιβωτίου Steptronic με διπλό συμπλέκτη. Κάπως έτσι, το αμάξωμα επιταχύνει στα 0-100 χλμ./ώρα σε 8,5 δλ. και η τελική του ταχύτητα φτάνει στα 210 χλμ./ώρα. Πέρα από τις ικανοποιητικές επιδόσεις, άκρως θετική είναι και η διαχείριση καυσίμου, με τη γερμανική εταιρεία να ανακοινώνει κατανάλωση 4,5–4,8 λτ./100 χλμ. βάσει του WLTP.

H νέα έκδοση της BMW X1 με την ονομασία sDrive20d και το στάνταρ αυτόματο κιβώτιο ξεκινά στην Ελλάδα από τα 49.500 ευρώ. Για όσους επιθυμούν τετρακίνηση, υπάρχει ασφαλώς και η xDrive20d που βάσει τιμοκαταλόγου κοστίζει 53.100 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.