Η πρώτη Lamborghini Countach LP 500 ξανά στη ζωή! (+video)

Καταστράφηκε σε δοκιμές πρόσκρουσης αλλά "επέστρεψε" καλύτερη από ποτέ 50 χρόνια μετά την παρουσίαση της. Υποδεχτείτε στις οθόνες σας την πρώτη Lamborghini Countach LP 500 της ιστορίας.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lamborghini Countach LP 500

Στο Σαλόνι της Γενεύης τον Μάρτιο του 1971 η Lamborghini παρουσίασε στο κοινό σε μορφή πρωτότυπου την LP 500 Countach, ένα από τα πλέον εμβληματικά μοντέλα της ιταλικής εταιρίας, την αντικαταστάτρια της θρυλικής Miura. Το supercar των Ιταλών τράβηξε αναμενόμενα πάνω του τα βλέμματα της δημοσιότητας και άνοιξε μία ακόμη χρυσή σελίδα στην ιστορία της φίρμας με σήμα τoν μαινόμενο ταύρο.

Διαβάστε επίσης: Σπάνια Lamborghini Espada ξαναβλέπει το φως του ήλιου έπειτα από 30 χρόνια (+video)

Το πρωτότυπο μοντέλο της έκθεσης, η πρώτη LP 500 Countach που κατασκευάστηκε, χρησιμοποιήθηκε έπειτα ως μοντέλο εξέλιξης, για τα επόμενα τρία χρόνια, με το νήμα της ζωής του να κόβεται άδοξα θα έλεγε κανείς. Τον Μάρτιο του 1974 χρησιμοποιήθηκε σε δοκιμές πρόσκρουσης με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την κατάσταση του και λίγο αργότερα εξαφανίστηκε από προσώπου γης. Έτσι, το μόνο που είχε απομείνει για να το θυμίζει 50 χρόνια μετά ήταν μόνο οι φωτογραφίες του…


Όλα αυτά μέχρι το 2017 όταν ένας πολύ σημαντικός όπως φαίνεται πελάτης της Lamborghini ζήτησε από την εταιρία αν θα μπορούσε να γίνει η ανακατασκευή του μοντέλου. Από ό,τι φαίνεται στη σωστή τιμή όλα είναι δυνατά και οι άνθρωποι του τμήματος Polo Storico πέρασαν τους επόμενους μήνες μαζεύοντας σχέδια και φωτογραφίες του κατεστραμμένου μοντέλου, το οποίο και ανακατασκεύασαν από την αρχή. Για την κατασκευή του χρησιμοποήσαν αυθεντικά εξαρτήματα και περιφερειακά που υπήρχαν ήδη, ενώ από το μηδέν έφτιαξαν άλλα που δεν μπορούσαν να βρουν βασιζόμενοι σε παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής.

Διαβάστε επίσης: Πόσες Lamborghini έχουν ταξινομηθεί φέτος στη χώρα μας;

Όπως αναφέρουν σχετικά οι Ιταλοί, η μεγαλύτερη πρόκληση γι’ αυτούς ήταν να πετύχουν τις ακριβείς διαστάσεις του πρωτότυπο με τη λύση να έρχεται από την πρώτη LP 400 που κατασκευάστηκε, με αριθμό πλαισίου 001.

Για την κατασκευή της Lamborghini Countach LP 500 χρειάστηκαν 25.000 εργατοώρες, ενώ στο παιχνίδι της αναβίωσης μπήκε θερμά και η Pirelli που αναπαρήγαγε τα ελαστικά τους ιταλικού supercar με την χάραξη και το προφίλ εκείνης της εποχής, βασιζόμενη στο δικό της αρχείο! Ακόμη και το Giallo Fly Speciale κίτρινο χρώμα του concept εφαρμόστηκε στο μοντέλο, μια συγκεκριμένη χροιά που, από ό,τι καταλαβαίνουμε, δεν είχε χρησιμοποιηθεί ξανά σε άλλο μοντέλο της Lamborghini από τότε.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.