Mercedes EQS και EQB: Ήρθαν στην Ελλάδα με εμφατικό τρόπο!

Φαντασμαγορικό ντεμπούτο στις εγκαταστάσεις της ελληνικής αντιπροσωπείας για τις κορυφαίες, αμιγώς ηλεκτρικές Mercedes EQS και EQB! Ας τις γνωρίσουμε.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Οι ολοκαίνουργιες, αμιγώς ηλεκτρικές Mercedes EQS και EQB πάτησαν Ελλάδα και η ελληνική αντιπροσωπεία ετοίμασε μία φαντασμαγορική εκδήλωση προκειμένου να τις καλωσορίσει και να μας πει περισσότερα για αυτές. Μία εκδήλωση η οποία δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από ανάλογες εκδηλώσεις πανευρωπαϊκού και παγκόσμιου επιπέδου στο εξωτερικό.

Σε αυτήν την εκδήλωση λοιπόν, είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε περισσότερα για τα ηλεκτρικά μοντέλα της γερμανικής μάρκας και τα χαρακτηριστικά αυτά που τα καθιστούν μοναδικά, αλλά και για το μέλλον της μάρκας.

Όπως λοιπόν μας ενημέρωσαν οι ιθύνοντες, από το 2025 η Mercedes θα έχει στην γκάμα της τρεις πλατφόρμες. Αυτές θα είναι οι MB.EA, AMG.EA και VAN.EA και όλες θα χρησιμοποιούνται στην κατασκευή των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων της μάρκας.


Όσον αφορά τώρα στους πρωταγωνιστές της εκδήλωσης, θα ξεκινήσουμε από την EQS. Πρόκειται για το πρώτο μοντέλο της γερμανικής μάρκας που προσφέρει την δυνατότητα OTA (Over The Air) αναβαθμίσεων, ενώ στα highlights της είναι μεταξύ άλλων και το πρόγραμμα οδήγησης για νέους οδηγούς. Έτσι ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου μπορεί να ρυθμίσει την ισχύ επιτάχυνσης, την τελική ταχύτητα και να αποκλείσει τα οδηγικά προγράμματα Sport και Individual σε περίπτωση που το αυτοκίνητο πρόκειται να οδηγηθεί από νέο οδηγό. Φυσικά εδώ δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στο MBUX Hyperscreen, το οποίο κάνει όλο το ταμπλό… οθόνη! Η Mercedes EQS θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις EQS 450+ και EQS 580 4MATIC+ με τιμές από 141.750 ευρώ και 163.250 ευρώ αντίστοιχα.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Mercedes EQS

Από την άλλη η Mercedes EQB, το ηλεκτρικό… alter ego της GLB, προσφέρεται με 5θέσια ή 7θέσια διάταξη εσωτερικού και σε προσθιοκίνητες ή 4κίνητες εκδόσεις. Όλες οι εκδόσεις θα έχουν κάτω από το αμάξωμα μπαταρία χωρητικότητας 66,5 kWh. Έτσι, το επταθέσιο SUV πλέον θα έχει μία ολοκληρωμένη γκάμα, η οποία όσον αφορά τις ηλεκτρικές της εκδόσεις θα απαρτίζεται από τις EQB 300 και EQB 350. Η EQB 300 αποδίδει 228 ίππους και 390 Νm ροπής, ενώ η EQB 350 αποδίδει 292 ίππους και 520 Nm ροπής. Και στις δύο εκδόσεις η τελική ταχύτητα είναι 160 χλμ./ώρα, ενώ για το 0-100 χλμ./ώρα χρειάζονται αντίστοιχα 8,0 και 6,2 δλ.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Mercedes EQB

Οι τιμές της Mercedes EQB δεν έχουν γίνει γνωστές στην Ελλάδα, κάτι που αναμένεται να γίνει σε περίπου έναν μήνα, οπότε και θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για αυτήν και τον επίσημο τιμοκατάλογο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]