Ένα πολύ περίεργο τιμόνι κατοχύρωσε με πατέντα η BMW

Η βαυαρική εταιρεία αφαιρεί την στεφάνη που όλοι γνωρίζουμε και κατοχυρώνει ίσως το πιο περίεργο τιμόνι που έχουμε δει μέχρι σήμερα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Πατέντα τιμόνι BMW

Το τιμόνι είναι ένα εξάρτημα που βρίσκεται σε κάθε αυτοκίνητο παραγωγής από την εφεύρεση του εν λόγω μέσου μεταφοράς μέχρι σήμερα. Το τελευταίο διάστημα έχουμε δει εταιρείες να πειραματίζονται με το σύστημα διεύθυνσης “λανσάροντας” διάφορες ιδέες, οι οποίες ωστόσο δεν έχουν περάσει στην παραγωγή. Κάτι τέτοιο συνέβη, για παράδειγμα, και από την Hyundai, η οποία παρουσίασε το τιμόνι του μέλλοντος.

Διαβάστε επίσης: Το αυτοκίνητο που είχε οθόνη σε όλο το ταμπλό και joystick αντί για τιμόνι το 1996 (+video)

Αυτή τη φορά, μία νέα πατέντα έρχεται από την BMW και κατοχυρώθηκε συνοδευόμενη από μερικές εικόνες. Σίγουρα σε πρώτη φάση αυτού του είδους το τιμόνι δεν φαίνεται ιδιαίτερα λειτουργικό και εύκολο στην χρήση. Αξίζει, ωστόσο, να αναφέρουμε ότι το γεγονός πως μία εταιρεία προχωρά στην κατοχύρωση ευρεσιτεχνίας, δεν σημαίνει αυτομάτως ότι ένα τέτοιο project θα περάσει αυτούσιο στην παραγωγή.


Το εν λόγω τιμόνι δεν έχει την κυκλική στεφάνη που βλέπουμε σε κάθε αυτοκίνητο, αλλά έχει δύο αντιδιαμετρικές λαβές. Μάλιστα, οι λαβές κινούνται με τέτοιον τρόπο που είναι πάντα κάθετες στο οδόστρωμα. Αυτό σημαίνει ότι το τιμόνι στρίβει προς τα αριστερά αν ο χρήστης μετακινήσει την δεξιά λαβή προς τα επάνω.

Ακολουθούν τα σχέδια που κατέθεσε η βαυαρική εταιρεία. Δεν ξέρουμε τι σκέφτονται ακριβώς οι σχεδιαστές του εν λόγω project, από την πλευρά μας ευχόμαστε η BMW στα αυτοκίνητα παραγωγής της να συνεχίσει να δημιουργεί κορυφαία συστήματα διεύθυνσης, τόσο σε αίσθηση, όσο και σε εμφάνιση.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.