Έρευνα: Ποια μάρκα αυτοκινήτου ψάχνουμε περισσότερο στο διαδίκτυο;

Ποια μάρκα αυτοκινήτου αναζητήσαμε περισσότερο το τελευταίο 12μηνο στο διαδίκτυο; Ποια ήταν η πρώτη στη χώρα μας; Δείτε τα αποτελέσματα...

Βρείτε μας στο

Είτε είστε λάτρεις των αυτοκινήτων, είτε απλά ψάχνετε το επόμενο όχημά σας, το google είναι ο καλύτερος τρόπος αναζήτησης κάθε πληροφορίας. Ποιο μάρκα αυτοκινήτου αναζητήθηκε άραγε περισσότερο τη χρονιά που μας πέρασε;

Η μάχη των SUV στην Ευρώπη: Ποια μοντέλα είναι τα πρώτα σε πωλήσεις;

Η εταιρεία «Holts Auto», η οποία ειδικεύεται στον χώρο του αυτοκινήτου, διεξήγαγε μία έρευνα αντλώντας στοιχεία αναζήτησης του google search από 137 χώρες το τελευταίο 12μηνο. Η BMW ήταν η εταιρεία που αναδείχτηκε νικήτρια στις αναζητήσεις παγκοσμίως, ενώ η τριάδα συμπληρώθηκε από τις Toyota και Mercedes-Benz. Η θρυλική Ferrari κατάφερε να πιάσει την 7η θέση, ενώ δε φαίνεται παράξενο ότι βγήκε πρώτη στην περιοχή του Μονακό.

Σχεδόν παρόμοιο αποτέλεσμα υπήρξε και στην Ευρώπη, όπου η βαυαρική φίρμα βρέθηκε και πάλι στην κορυφή. Ακολούθησαν οι Toyota (δημοφιλέστερη σε 4 χώρες), Tesla, Ferrari και Volkswagen. Εννοείται πως σε κάποιες χώρες της Ευρώπης βρέθηκαν σε υψηλές θέσεις και άλλες φίρμες. Για παράδειγμα, στη Γαλλία είχαμε σε υψηλές θέσεις τις Renault και Peugeot, ενώ στην Ιταλία τις Fiat και Ferrari.

Για την χώρα μας δεν υπάρχει αναλυτική κατάταξη, αλλά η δημοφιλέστερη μάρκα αυτοκινήτου στο διαδίκτυο ήταν και πάλι η BMW. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας «Ηolts Αuto».