Αυτό είναι το “Κινούμαι Ηλεκτρικά 3” – Ποιοι θα πάρουν έως και 11.500 ευρώ

To πρόγραμμα "Κινούμαι Ηλεκτρικά 3" είναι πλέον επίσημο και δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Όλες οι πληροφορίες...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Κινούμαι Ηλεκτρικά 3

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, το πρόγραμμα “Κινούμαι Ηλεκτρικά 3” αναμενόταν να έρθει ενισχυμένο για τους ιδιώτες, όπως και έγινε τελικά. Πάμε να δούμε τα ποσά της χρηματοδότησης και σε ποια περίπτωση αγγίζουν ακόμα και τα 11.500 ευρώ.

Δείτε επίσης: Το πρώτο “yellow box” στη Θεσσαλονίκη – Τι είναι και τι πρέπει να κάνουν οι οδηγοί

Αρχικά, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το πρόγραμμα έχει τεθεί σε ισχύ από την 1η Μαΐου του 2024 και ο συνολικός προϋπολογισμός αγγίζει το ποσό των 33 εκατ. ευρώ. Ξεκινώντας από τους ιδιώτες, να αναφέρουμε πως το μέγιστο ποσό της χρηματοδότησης αυξήθηκε αυτή τη φορά από τα 8.000 στα 9.000 ευρώ.


Σε ποια περίπτωση το όφελος φτάνει στα 11.500 ευρώ;
Συνυπολογίζοντας σε αυτό το ποσό την δυνατότητα απόσυρσης παλαιού αυτοκινήτου ύψους 2.000 ευρώ πλέον, το όφελος για αγορά νέου αυτοκινήτου διαμορφώνεται στα 11.000 ευρώ. Υπάρχει, όμως, ακόμα ένα ποσό επιδότησης ύψους 500 ευρώ για την αγορά οικιακού wallbox. Σε αυτή την περίπτωση, το συνολικό όφελος φτάνει στα 11.500 ευρώ, μεγαλύτερο από κάθε άλλη φορά.

Τι ισχύει για τις εταιρείες
Σε αντίθεση με τους ιδιώτες, το “Κινούμαι Ηλεκτρικά 3” φέρνει μικρότερα ποσά επιδότησης για τις εταιρείες. Από τα 8.000 ευρώ, το ποσό μειώνεται τώρα στα 6.000 ευρώ, με το όφελος της απόσυρσης βέβαια να εξακολουθεί να υφίσταται. To εν λόγω ποσό ισχύει για 1 έως 20 αυτοκίνητα. Για 21 αυτοκίνητα και άνω μειώνεται από τα 6.000 στα 4.000 ευρώ.

Τα ποσά ανά κατηγορία οχήματος για φυσικά πρόσωπα:
Κατηγορία Α:
Ι) Για αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα το οικολογικό bonus ανέρχεται σε
– ποσοστό 30% επί της Λιανικής Τιμής Προ Φόρων (Λ.Τ.Π.Φ) με μέγιστο ποσό τις εννέα χιλιάδες ευρώ
(9.000€).
ΙΙ) Για ηλεκτρικά δίκυκλα ή τρίκυκλα το οικολογικό
bonus ανέρχεται σε:
– ποσοστό 30% επί της Λ.Τ.Π.Φ. για τις κατηγορίες L1e έως και L4e με μέγιστο ποσό τα χίλια τριακόσια ευρώ (1.300€).
– ποσοστό 40% επί της Λ.Τ.Π.Φ. για τις κατηγορίες L5e έως και L7e, με μέγιστο ποσό τις τρείς χιλιάδες ευρώ (3.000€).
ΙΙΙ) Για ηλεκτρικά ποδήλατα το οικολογικό bonus ανέρχεται σε ποσοστό 40% επί της Λ.Τ.Π.Φ., με μέγιστο ποσό τα οκτακόσια ευρώ (800€).
IV) Η απόσυρση αυτοκινήτου κατηγορίας M1 ή οχήματος κατηγορίας L (εξαιρουμένων των ποδηλάτων) επιβραβεύεται με ποσό ίσο με δύο χιλιάδες ευρώ (2.000€) και τετρακόσια ευρώ (400€) αντίστοιχα και είναι προαιρετική.
V) Η αγορά «έξυπνου» οικιακού σημείου επαναφόρτισης Η/Ο επιδοτείται με ποσό συνολικού ύψους πεντακοσίων ευρώ (500€) και είναι προαιρετική. Σε περίπτωση που η τιμή αγοράς του «έξυπνου» σημείου επαναφόρτισης Η/Ο είναι μικρότερη των 500€ προ ΦΠΑ, το ποσό
της επιδότησης ισούται με το ποσό της τιμής αγοράς προ ΦΠΑ.

Πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά την απόφαση, όπως δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.