Αυτό είναι το πλάνο της Skoda προς τη βιώσιμη κινητικότητα

Στο πλαίσιο της στρατηγικής Next Level-Skoda Strategy 2030, οι Τσέχοι προχωρούν στην απαλλαγή των εκπομπών CO2 έχοντας ένα ολιστικό σχέδιο δράσεις.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Skoda Αειφορία και βιωσιμότητα 2022

Η τσέχικη εταιρεία έχει ορίσει την αειφορία ως έναν από τους βασικούς τομείς το Next Level-Skoda Strategy 2030 και έχει θέσει φιλόδοξους στόχους να μειώσει αποτελεσματικά το ανθρακικό αποτύπωμα των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων σε ολόκληρη την παραγωγική αλυσίδα.

Διαβάστε επίσης: Εντυπωσιακή τιμή για ένα “ελληνικό” Skoda Favorit με τις πινακίδες

Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, οι επενδύσεις της Skoda σε αυτόν τον τομέα – παράλληλα με μια ολοκληρωμένη και διαφανή επικοινωνία σε θέματα περιβάλλοντος, κοινωνικών υποθέσεων, διακυβέρνησης και οικονομικών – βοήθησαν τον όμιλο Volkswagen να γίνει ο πρώτος κατασκευαστής αυτοκινήτων στον κόσμο που πληροί τις απαιτήσεις αναφοράς του Σχεδίου Δράσης για τη Βιώσιμη Χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ταξινόμησης της ΕΕ.

Στην πορεία της Skoda προς ένα ουδέτερο ανθρακικό αποτύπωμα θα συνεισφέρουν και τα τρία αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα που θα παρουσιάσει έως το 2026, ενώ αναμένονται και άλλα.

Οι Τσέχοι στοχεύουν να αυξήσουν το μερίδιο των πωλήσεων των ηλεκτρικών μοντέλων της σε ό,τι αφορά την ευρωπαϊκή αγορά σε πάνω από 70% έως το 2030. Παράλληλα, η τσέχικη εταιρεία στοχεύει να μειώσει τις εκπομπές CO2 του στόλου της σε ποσοστό μεγαλύτερο του 50% έως το 2030, σε σύγκριση με το 2020, μέσω της συνεχούς επέκτασης της ηλεκτροκίνησης.

Διαβάστε επίσης: Skoda Enyaq iV Coupe: Αυτές είναι οι τιμές του στην Ελλάδα

Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας έχουν επίσης σημαντικό ρόλο στα μελλοντικά σχέδια της Skoda που στρέφεται ολοένα και περισσότερο στις ΑΠΕ για την κατασκευή των οχημάτων της. Αυτό σημαίνει ότι και τα τρία εργοστάσια στην Τσεχία θα λειτουργούν με μηδενικές εκπομπές άνθρακα έως το 2030, ενώ τα εργοστάσια παραγωγής στην Ινδία θα είναι εντελώς ουδέτερα σε εκπομπές CO2 έως το 2025. Το εργοστάσιο εξαρτημάτων στο Vrchlabí έχει ήδη πετύχει αυτόν τον στόχο από τα τέλη του 2020. Πέραν της χρήσης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, τα ολοκληρωμένα μέτρα περιλαμβάνουν επίσης και την ανακύκλωση απορριμμάτων όπως και την κατασκευή ενός αιολικού πάρκου στο Moravice-Melč στην ανατολική Τσεχία, σε συνεργασία με τη Sko-Energo.

Η κυκλική οικονομία βρίσκεται επίσης στο επίκεντρο των προσπαθειών της Skoda που επιλέγει ολοένα και περισσότερα φυσικά, ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα υλικά, όπως αυτά που χρησιμοποιούνται στο πρωτότυπο Vision 7S. Εκτός από τα μέταλλα και το γυαλί, τα ανακυκλωμένα πλαστικά ενσωματώνονται ήδη στα νέα μοντέλα των Τσέχων. Στο Enyaq iV, για παράδειγμα, οι επενδύσεις των καθισμάτων προέρχονται από ανακυκλωμένα μπουκάλια PET σε συνδυασμό με παρθένο μαλλί.

Τα μελλοντικά βήματα περιλαμβάνουν σύνθετα υλικά, κατασκευασμένα από πλαστικό και ίνες από ζαχαρότευτλα ή ίνες του φυτού καλαμιού Miscanthus. Ερευνάται επίσης η χρήση φλοιών ρυζιού, κάνναβης, φελλού και ινών καρύδας. Η εταιρεία χρησιμοποιεί χρησιμοποιημένες μπαταρίες υψηλής τάσης που προέρχονται από ηλεκτρικά μοντέλα σε σταθερές πηγές αποθήκευσης ενέργειας προτού ανακυκλωθούν. Αυτός ο δεύτερος κύκλος ζωής μειώνει αποτελεσματικά το ενεργειακό αποτύπωμα CO2 των μπαταριών.

Για τις σημερινές αναπόφευκτες εκπομπές CO2 κατά τη διαδικασία παραγωγής, η Skoda τις αντισταθμίζει προς το παρόν αποκτώντας πιστοποιημένες πιστώσεις άνθρακα. Επιπλέον, υποστηρίζει την επέκταση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην Ευρώπη συμμετέχοντας για παράδειγμα στην κατασκευή ενός νέου αιολικού πάρκου στη Φινλανδία. Με υπολογισμένο ετήσιο όγκο ενέργειας 570 GWh, το συγκεκριμένο εργοστάσιο θα παράγει στο μέλλον πράσινη ενέργεια ικανή για να παρέχει ηλεκτρικό ρεύμα σε περίπου 150.000 νοικοκυριά ή να τροφοδοτεί τα ηλεκτρικά μοντέλα της, έχοντας μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Με το δικό της συμβούλιο αειφορίας
Η Skoda ίδρυσε το δικό της Εξωτερικό Συμβούλιο Αειφορίας τον Νοέμβριο του 2021. Τα πέντε διεθνώς αναγνωρισμένα και έμπειρα μέλη του συμβουλεύουν το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας για την εφαρμογή των σχεδιαζόμενων μέτρων βιωσιμότητας και επίσης προσφέρουν νέες προοπτικές και προσεγγίσεις. Αυτό καθιστά τη Skoda μία από τις πρώτες εταιρείες στη χώρα της που αξιοποιεί την τεχνογνωσία της δικής της επιτροπής σε αυτόν τον τομέα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.