Αυτό είναι το ρολόι των πρωταθλητών

Ο Hamilton στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στην F1 και για το 2019 και εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τι ρολόι είναι αυτό που φοράει.

Βρείτε μας στο

Και όπως φαίνεται ξεκάθαρα και από την εικόνα πρόκειται για ρολόι της IWC Schaffhausen, η οποία είναι και χορηγός της ομάδας της F1.

Ο Hamilton που έχει κερδίσει τα πρωταθλήματα τις χρονιές 2008, 2014, 2015, 2017, 2018, πρόσθεσε στη… συλλογή του και αυτό του 2019, ενώ η Mercedes έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία των αγώνων της F1, η οποία κατακτά 6 διαδοχικούς διπλούς τίτλους! Και αυτή είναι και η απόδειξη της υπεροχής της Mercedes, και των οδηγών της, για το 2019.

Η IWC αποτελεί τον επίσημο “Engineering Partner” της Mercedes-AMG Petronas Motorsport από το 2013 και όπως είναι λογικό ο Hamilton επιλέγει τα ρολόγια της.

Στην εικόνα πιο πάνω ο Βρετανός πρωταθλητής φοράει το IWC Pilot’s Watch Perpetual Calendar TOP GUN Boutique Edition (IW502903), το οποίο μπορείτε να δείτε και στην εικόνα πιο κάτω.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr